Producten waarvan jij niet wist dat je er een abonnement op kon nemen

Vroeger hadden mensen alleen op bepaalde producten een abonnement, zoals de krant. Maar tegenwoordig kan je een abonnement nemen op alle denkbare producten en diensten. Ook op een aantal producten waarvan mensen 10 jaar geleden niet had kunnen bedenken dat je er een abonnement op kon nemen. Hieronder vind je een product waarvan jij niet wist dat je er een abonnement op kon nemen, maar die toch wel heel handig is. 

Printerinkt abonnement 

Naast de aanschaf van een printer zelf is al het papier en de inkt toch een redelijke kostenpost. Gelukkig is er tegenwoordig een abonnement voor printerinkt. Het werkt als volgt. Voor een vast bedrag per maand kan je een vast aantal pagina’s printen. De printer zelf zal nieuwe cartridges bestellen als de inkt bijna opraakt. Het voordeel hiervan is dat jij nooit zonder inkt zit. Je hoeft er niet meer aan te denken om printerinkt te bestellen of bij een winkel te gaan halen. Dit zorgt voor een stukje gemak.

Voordelig

Het printabonnement is niet alleen voordelig voor grootverbruikers, maar ook voor mensen die af en toe printen. Voor zo weinig als een euro per maand, wordt alles thuis afgeleverd. Zowel de inktcartridges als de verzending ervan zitten bij de prijs inbegrepen. Doordat het zoveel goedkoper is en gemak brengt, is er eigenlijk geen reden om geen printabonnement te nemen. Behalve als je geen printer hebt dan natuurlijk! Lees meer over HP Instant Ink om te zien wat het precies voor jou kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *