3 manieren om met weinig moeite je huis een nieuwe look te geven

Met het nieuwe advies om weer steeds meer thuis te werken snappen we dat je je interieur een nieuwe look wil geven. Hieronder hebben we 3 tips voor je uitgewerkt zodat je met de minimale inspanning zoveel mogelijk uit jou interieur haalt.

Tip #1: Het plaatsen van (nieuwe) binnendeuren in je huis

De waarde die een mooie binnendeur toe kan voegen aan je huis wordt nog teveel onderschat. We zien vaak dat mensen erg zorgvuldig een voordeur uit kiezen en vervolgens binnen genoegen nemen met een simpele binnendeur. Erg zonde als je het ons vraagt want een nieuwe binnendeur kan echt wonderen doen. Zo zijn er glazen binnendeuren die erg veel licht doorlaten waardoor zowel de hal als de woonkamer ruimtelijker ogen. Op zoek naar een wat meer industriële look voor je interieur? Ga dan is op zoek naar zwarte binnendeuren om je gewenste look helemaal af te maken.

Tip #2: Nieuwe kussens

Met een paar nieuwe kussens kan je al snel de sfeer van je woonkamer veranderen. Met andere kleuren en materialen kussens kan je je leefruimte een stuk warmer laten ogen. Zorg bij het aanschaffen van je nieuwe kussens ook dat je op de grootte van de kussens let en bijvoorbeeld niet alleen maar kussen van de zelfde grootte haalt om vervolgens heel je bank mee vol te leggen. Een mooie balans tussen kleine en grootte kussens is hierbij key. Zo kan je een groot kussen in de hoek van je bank leggen en er nog een kleiner kussen voor leggen.

Tip #3: Planten en groen

Met een aantal groene planten kan je van een kale woonkamer een ware leefruimte maken. Planten geven je interieur een natuurlijke en creatieve uitstraling. Er zijn verschillende mogelijkheden om planten toe te voegen aan je leefruimte. Zo kan je kiezen voor een aantal echt grote planten of juist een subtielere aanpak met kleinere planten verdeeld door heel het huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *