3 redenen om een afvalcontainer te huren bij het verbouwen

Staat er een verbouwing in de planning? Dan zijn er een hoop belangrijke zaken die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een aannemer, inkopen van bouwmaterialen, vergunningen en het afvoeren van het bouw-en sloopafval. Door een afvalcontainer te huren heb je in ieder geval geen omkijken meer naar het bouw- en sloopafval. Hieronder hebben wij 3 redenen op een rijtje gezet om je ervan te overtuigen om een bouwafval container te huren.

1. Tijdbesparend

Tijdens een verbouwing is het vaak nodig om jezelf vrij te plannen. Verbouwen kost namelijk enorm veel tijd en energie. Er moeten veel zaken geregeld worden en zijn er genoeg dingen die je kunt doen. Misschien ga je zelfs wel (deels) zelf de verbouwing uitvoeren. Een van de dingen die je zelf moet regelen is het afvoeren van al het bouw- en sloopafval. Zelf afvoeren naar de vuilstort is een tijdrovende klus en kost je vaak al bij al net zo veel als het huren van een afvalcontainer, daarom adviseren wij om een afvalcontainer via MilieuServiceNederland.nl te regelen. De bouwafval container wordt voor de deur afgeleverd, vervolgens kan je tijdens het verbouwen direct al het afval erin gooien. Na de afgesproken periode wordt de volgeladen container opgehaald en afgevoerd naar een afvalverwerking. Ideaal!

2. Efficiënt verbouwen

Het fijne aan een afvalcontainer voor de deur is dat je al het sloopafval direct kunt afvoeren. Zo heb je het slechts één keer in je hand. Als je zelf het afval wilt afvoeren naar de vuilstort dan moet je het afval meerdere malen verplaatsen. 

3. Minder kans op ongelukken

Tijdens verbouwingen gebeuren er nog regelmatig ongelukken. Een container voor de deur om het bouwafval direct af te voeren zorgt ervoor dat het op de bouwplaats een stuk opgeruimd is, waardoor er geen ongelukken worden veroorzaakt door rondslingerend afval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *