3 redenen om tijdens een verbouwing een container te huren

Staat er een verbouwing van de badkamer, het sanitair of de zolder gepland? Dan is een goede voorbereiding essentieel. Regel daarom tijdig alle zaken die geregeld moeten worden. Een van deze zaken is het afvoeren van het bouw- en sloopafval. Je kan ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar een bouwcontainer huren is vaak een handige keuze. Lees hieronder 3 redenen om voor een bouwcontainer te huren.

Reden 1. Bespaar tijd

Een verbouwing duurt altijd langer dan gepland en vergt veel energie van je lichaam. Daarom is het van belang om het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken en waar het kan tijd te besparen. Het afvoeren van bouw- en sloopafval kost erg veel tijd en energie. Het huren van een goedkope container voor het bouwafval is vaak een verstandig keuze. Een container huren is relatief goedkoop en levert een flinke tijdsbesparing op.

Een groot voordeel van het direct afvoeren van het bouw- en sloopafval in de container is dat je het het afval maar een keer in je handen hoeft te hebben. Wanneer je zelf het afval gaat wegbrengen naar de milieustraat dan heb je het al gauw twee keer in je handen gehad. Dat kost natuurlijk meer moeite.

Reden 2. Veiliger

Tijdens een verbouwing zwerft er overal gereedschap en puin rond. Dit vergroot de kans op een ongeluk. Een bouwcontainer voor de deur zorgt ervoor dat je al het bouw- en sloopafval direct in de container kunt afvoeren, waardoor de bouwplek een stuk veiliger wordt.

Reden 3. Goedkoop

Het huren van een bouwcontainer bij een containerverhuur is vaak nog goedkoper dan het zelf afvoeren van het afval naar de milieustraat. Denk bij het afvoeren van het sloopafval aan de kosten voor het huren van een aanhanger, de brandstofkosten en de kosten voor het afvoeren van het afval. Tel al deze kosten bij elkaar op en het huren van een bouwcontainer is vaak de goedkoopste optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *