3 tips om jouw event te versieren met ballonnen

Geef jij binnenkort een feestje en ben je op zoek naar leuke versiering? Dan kunnen ballonnen daar eigenlijk niet bij missen! Ballonnen kunnen in allerlei verschillende soorten, kleuren, vormen en maten gekocht worden. Voor iedere feest situatie zijn er wel ballonnen te vinden. Maar wist jij ook dat je eigenlijk veel meer kan doen met ballonnen dan ze alleen ergens op te hangen? Er zijn een heleboel manieren hoe jij door middel van ballonnen de kamer nog gezelliger kunt maken. Benieuwd hoe jij dat kan doen? We leggen je in dit artikel uit hoe jij de de ruimte kunt omtoveren door het versieren van ballonnen.

Tip 1: ballonnen met confetti

Creëer een kleurenbom in de kamer door middel van confetti. Kies voor doorzichtige ballonnen of een gekleurde die transparant is. Vul de ballonnen voorzichtig met de confetti, met behulp van een trechter. Op deze manier voorkom je dat je de ballon kapot scheurt tijdens het vullen.

Tip 2: ballonnen schilderen

Geef een artistieke twist aan de ballonnen door ze te schilderen. Het leuke aan ballonnen schilderen, is dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan. Je kunt er patronen op schilderen, maar het is ook erg leuk als je er verfspatten op gooit. Ben jij meer van de glitz and glam? Fleur de ballonnen dan op met glitter!

Tip 3: ballonnen met foto’s

Hang onderaan de ballon een foto. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit te doen voor een bruiloft, door er een foto van het echtpaar aan te hangen. Het is ook mogelijk om er de foto’s van jouw gasten aan te hangen. Dat zal ze vast ontroeren. Heb je niet van iedereen een foto? Maak dan tijdens het event zelf de foto’s met een polaroid camera. Dan kun je de foto ter plekke aan de ballon hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *