3 verbouwtips voor de horeca ondernemer!

Heeft u een eigen restaurant, hotel of café en bent u van plan om op korte termijn hier en daar wat te verbouwen? Met wat kleine verbouwingen kunt u als horecaondernemer een nieuwe doelgroep bedienen, uw activiteitenaanbod uitbreiden of de uitstraling van uw onderneming naar een hoger niveau tillen. We geven u 3 verbouwtips die voor elke horecaondernemer toepasbaar zijn. Waar gaat u mee aan de slag? 

Tip 1: vervang de verlichting

Kleine aanpassingen kunnen vaak al een wereld van verschil maken. Door de lichtbronnen van uw horecaonderneming aan te passen, kunt u eenvoudig een nieuwe sfeer in de ruimte creëren. Tevens is het overgaan naar ledverlichting en een beter lichtplan een slimme investering die zich in korte tijd zal terugverdienen. Combineer het aanpassen van de verlichting met nieuwe lampen. 

Tip 2: aan de slag met de verfroller

Hoewel je misschien denkt dat het écht niet nodig is om je zaak en nieuw likje verf te geven (dit is 3 jaar geleden toch al gebeurt?!), kan het wel degelijk zorgen voor een vernieuwde uitstraling. Vooral wanneer de muren een lichte tint hebben. U zult verstelt staan van de kleurverandering die de muren gedurende een paar jaar hebben doorgemaakt. Muren die wit lijken, blijken opeens toch een grijsachtige of beige tint te hebben. Ook het verven van één van de muren in een andere kleur geeft de ruimte meteen vernieuwde sfeer. 

Tip 3: pak die keuken eens aan!

Heeft u een restaurant of lunchroom, kijk dan eens kritisch naar uw keuken. Presteren de keukenapparaten nog naar wens? Zijn er nieuwe ontwikkelingen die uw werkzaamheden in de keuken kunnen vereenvoudigen? Loopt u vaak tegen problemen aan tijdens het maken van een bepaald gerecht? En hoe staat het met uw koelcellen, voldoen deze nog aan de wettelijke eisen? Schrijf alle punten komende maanden eens op en bespreek ze met een bouwbedrijf gericht op keukens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *