4 leuke, nog onbekende woonblogs

Denk je aan woonblogs, dan denk je al gauw aan Interior Junkie, Binti Home en de Huismuts. Maar soms mogen de wat onbekendere blogs ook eens in het zonnetje gezet worden. En daar is het vandaag tijd voor! Wij zetten vier leuke, maar nog ietwat onbekende woonblogs op een rijtje. Inspiratie gegarandeerd! 

  1. Wooninspiratieblog.nl

Dit woonblog bestaat nog niet zo lang, maar timmert al lekker aan de weg. Geen standaard binnenkijkers, maar handige tips over wonen, styling en hier en daar een tof blog over woontrends en kleurtrends. En voor elke woonruimte is er inspiratie te vinden. De tuin, kantoor, de hal (zo’n ruimte die iedereen vergeet als ze gaan verhuizen) en de keuken komen ook eens aan bod. Bij andere woonblogs gaat het vaak alleen over de woonkamer of slaapkamer.

  1. Furnlovers.nl

Alle industrieel-woonliefhebbers opgelet! Dit blog is een woonblog met een wat stoerdere stijl dan het standaard woonblog. Op dit blog lees je veel over stoere materialen, toffe printjes, diepe kleuren en te gekke contrasten. Dus wil jij je man ook een plezier doen (want geen enkele man wordt happy van Scandinavisch wonen), lees dan vooral even dit blog! 

  1. Woonheld.nl

Nog eentje in de categorie ‘net opgestart/opgericht’: woonheld.nl. Een hele leuke schrijfster die er is voor iedereen die op zoek is naar net wat meer pit in hun interieur. En dat hoeft niet altijd ‘stoer’ of ‘mannelijk’ te zijn, maar gewoon het zoeken naar een contrast dat bij jouw woonwensen past. Aanrader! 

  1. Maisonbelle.nl

Is al dat stoere niet bepaald voor jou weggelegd en ben je op zoek naar de Scandinavische sferen of gaat jouw hard sneller kloppen van een mooi ingerichte vintage/bohemian woonkamer? Maisonbelle.nl is het blog waar je heen moet gaan. Haar foto’s zijn echt een plaatje (letterlijk en figuurlijk) en inspiratie in overvloed. En als je haar stijl tof vindt: ze geeft ook nog eens advies over interieur. Dus kom je er zelf echt niet meer uit? Dan kan je Marije, dame achter dit blog, altijd een berichtje sturen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *