Accessoires voor je buitenkeuken die je moet hebben

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een buitenkeuken in hun tuin te laten plaatsen. Dit doen ze, omdat het meerdere voordelen heeft. Zo kan je alle gerechten die je binnen klaar maakt nu buiten klaar maakt. Een buitenkeuken persoonlijk laten ontwerpen dat kan je laten doen waardoor deze aan al jouw wensen voldoet. Voor de buitenkeuken heb je veel verschillende accessoires waar je uit kunt kiezen. Hieronder staan een paar benoemd:

Pizza oven

De Alfa pizza oven is een houtoven gemaakt van hoogwaardig geïsoleerd rvs. In een pizza oven kun je naast pizza’s ook andere dingen bereiden zoals broden, ovengerechten en vlees. Hierdoor is het een complete oven voor buiten.

De big green egg

De big green egg is een keramische Kamado barbecue die je kan laten plaatsen in je buitenkeuken. Ze bevatten een dubbelwandige keramiek en door de vorm vindt er hete lucht circulatie plaats. Je kan de temperatuur makkelijk regelen met de luchtschuif van rvs en de gietijzeren dop.

Vaste accessoires

Naast de accessoires die je kunt toevoegen zijn er ook een aantal vaste accessoires die belangrijk zijn om je comfort uit te breiden. Zo kan je een spoelbak laten plaatsen met daarbij een koudwaterkraan zodat je alles kan afspoelen. Ook kan je stopcontacten laten plaatsen zodat je apparaten van binnen eventueel wanneer nodig buiten kunt afsluiten. Nog idealer is wanneer je een vaste koelkast plaatst in je buitenkeuken. Zodat je al je verse producten goed koel kan bewaren, maar ook je drankjes.

Gasgrill Op de oneQ grill je makkelijk en snel buiten op gas. De ruime kookpit met elektrische ontsteking maakt het je makkelijk om snel doordeweeks buiten te grillen. Voor de oneQ zijn er verschillende accessoires beschikbaar om het koken nog comfortabeler te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *