Badkamer verbouwen tot een oase van rust

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, ben je vaak niet zo kritisch over de badkamer. Toch is de badkamer een onmisbare plek in het huis. Dit is een plek waar je even een momentje voor jezelf kunt nemen en waar je je kunt voorbereiden op een nieuwe dag.  Ga jij binnenkort je badkamer renoveren of deels verbouwen? Vind hieronder wat geweldige badkamerinspiratie.

Luxe in de badkamer

Het ultieme gevoel van ontspanning is in de spa. Dat gevoel kun je ook thuis creëren. In een luxe badkamer hoort eigenlijk een vrijstaand ligbad te hebben. Het geeft een luxe uitstraling en hoeft niet eens zo duur te zijn. Als je een kleine badkamer hebt, kun je ook voor een ander bad kiezen. Als je voor een vrijstaand bad kiest is het aan te raden om te letten op de ruimte achter het bad. Als dit te smal is kan je moeilijk schoonmaken waardoor vuil zich zal ophopen. Je kan ook tussen deze ruimte een vrijstaande kraan laten installeren.

Natuurlijke materialen

Naast het vrijstaande bad zijn er nog verschillende andere manieren om luxe aan uw badkamer toe te voegen. Het hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Combineer bijvoorbeeld je beste geuren, items en shampoos. Plaats de wierookstokjes op bij het raam en vouw de handdoeken netjes op. Gebruik natuurlijke materialen. Naast natuursteen kunt u ook hout gebruiken. Zoals houten raambekleding.

Verlichting

Verlichting is ook erg belangrijk om een fijne sfeer te creëren. Door spots te plaatsen creëer je een ontspannen sfeer. Let erop dat de spotjes goed verdeeld worden over badkamer zodat er overal genoeg licht is

Grote tegels

Het is ook erg raadzaam om grotere tegels te gebruiken als je een kleinere badkamer hebt. Dit betekent minder voegen waardoor de badkamer ruimer oogt. Door het gebruik van lichte kleuren ziet de badkamer er ook groter uit.

Voor badkamerrenovaties bent je bij ARW bij het juiste adres. Door de goede samenwerking met leveranciers en jarenlange ervaring zorgt het team van AWR voor een totaalrenovatie of een deel renovatie in een zo kort mogelijke tijd. Neem gerust contact op en zet je badkamer renovatie in werking. Vraag ook vrijblijvend een offerte aan.

.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *