Bamboe hout voor al uw interieur ontwerpen

Het verwerken van een goede kwaliteit bamboe planken is voor een meubelontwerp erg belangrijk. Het bepaald niet alleen de uitstraling van het meubel op zich, maar heeft ook veel invloed op het totale plaatje. Als architect voor professionele inrichtingen van bijvoorbeeld kantoorpanden, winkels of horecagelegenheden is het kunnen werken goede materialen van groot belang. Zo weet u niet alleen zeker dat uw ontwerp goed en makkelijk uit te voeren is, maar bent u er ook nog eens zeker van dat u een interieur van hoge kwaliteit af kunt leveren. Op maat gemaakte latten van bamboe kunnen daarbij van grote waarde zijn. Dit geeft u als interieur en meubelbouwer niet alleen de mogelijkheid om uw creaties tot leven te brengen, maar werkt u ook nog eens met een houtsoort die verwerkt kan worden tot allerlei meubels voor een professionele bedrijfsinrichting. Duurzaam, sterk én prachtig om te zien zijn bij het bouwen en ontwerpen van een interieur de steekwoorden die u als architect nodig heeft.

Op maat gemaakte bamboe planken kunnen dan ook voor diverse meubelontwerpen gebruikt worden. Standaard maatvoeringen of op maat gemaakte bamboe latten Bamboe is een sterke houtsoort die door op maat gemaakte oplossingen perfect verwerkt kan worden in veel soorten meubels voor een professionele inrichting. Latten kunnen zowel ruw als geschaafd geleverd worden in veel standaardmaten, maar ook als op maat gemaakte houten latten. Natuurlijk heeft elk meubel een andere houtdikte of afmeting nodig. Latten van bamboe zijn te gebruiken voor heel veel toepassingen als het gaat om interieurs voor horeca ondernemingen, kantoren en zelfs winkelpanden. Deze harde en massieve houtsoort is perfect te verwerken als bijvoorbeeld een kozijn, wandbekleding, tafels en zelfs werkbladen voor in keukens. Dit geeft u als architect de mogelijkheid om eindeloos te kunnen variëren met een ontwerp. Bamboe hout is niet alleen sterk en makkelijk te verwerken, maar is ook een milieuvriendelijke en verantwoorde houtsoort. Tegenwoordig wordt er vooral bij professioneel interieurontwerp veel waarde toegekend aan een duurzaam interieur. Ook bij het designen en bedenken van interieurs moet daar rekening mee gehouden worden.

Op deze manier komt u als architect tegemoet aan de wensen van de onderneming, én de klant. Bamboe kan verwerkt worden in verschillende maatvoeringen. Daarnaast kan er tevens een keuze worden gemaakt tussen de kleuren van het bamboe hout zoals een prachtige lichtbruine karamel kleur, maar natuurlijk ook voor de mooie oorspronkelijk naturel kleur van bamboe. Meubels ontwerpen en bouwen voor ondernemingen kent met het gebruik van latten van bamboe geen tot weinig restricties meer. Deze duurzame houtsoort is geschikt voor allerlei soorten meubels, traptreden en andere projecten voor inrichtingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *