Begin je eigen nagelsalon aan huis

Een passie voor nagels kun je thuis uitbreiden. Waarschijnlijk ben je al vaker bij een nagelsalon te spotten. Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en weet precies hoe je je nagels mooi en lang houdt. Een eigen business beginnen is ook misschien wel eens door je hoofd gegaan. Dan is het wellicht tijd om van die droom werkelijkheid te maken!

Waar begin je?

Voor je toekomstige klanten is het natuurlijk belangrijk dat je hygiënisch te werk gaat. Daarnaast is je assortiment aan kleuren en designs iets waar je klanten mee trekt en natuurlijk mee hoopt om vaste klant te maken. Urban Nails heeft een gigantisch assortiment aan kleuren, stempels, pigmenten en folies waar je de mooiste nageldesigns mee kunt maken. Je creativiteit kan helemaal los!

Naast een uitgebreide collectie aan kleuren heeft Urban Nails ook de nodige tools om al deze verschillende lakken aan te brengen. Je begint natuurlijk met de huidige nagellak, of misschien eerder nagellak resten, weg te halen. Als de klant al gelnagellak op heeft, of er nog steeds steentjes van de vorige manicure op heeft zitten, heb je zwaarder geschut nodig. Voor de naverzorging en de preparatie voor je de nagellak aanbrengt kun je ook bij Urban Nails terecht. Zo heb je alles om je nagelsalon te beginnen in 1 keer in huis!

Een goede start

Voor beginnende nagelstylisten of studenten die nog in opleiding zijn, kun je een starterskit halen. Hierin zitten onder andere een aantal kleuren, base en topcoat, remover, cuticle pusher, handschoenen en vijlen. De kit voor studenten verzekert je van een compleet arsenaal om de beste start te maken. Je kunt deze misschien gebruiken om de kijken wat je allemaal precies nodig hebt om hygiënisch te werk te gaan. In de toekomst haal je deze producten dus gewoon opnieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *