Belangrijke redenen voor kastorganisatie

Vele mensen brengen te veel tijd door in hun kasten op naar hun favoriete shirt of iets om te ragen voor werk of school. Dat komt, omdat kasten vaak de meest voorkomende desorganisatiegebieden zijn, gevuld met items die niet worden gebruikt of zelfs niet gewenst zijn. Toch hangen ze daar zodat iedereen het kan zien. Volgens recente studies dragen de meeste mensen slechts 20% van de kleding in hun kast. Consumenten moeten dat zeer belangrijke percentage onthouden wanneer ze opslagruimten en kastruimte beoordelen. Is het tijd om het georganiseerd te krijgen? Overweeg deze vijf belangrijke redenen om kasten georganiseerd te krijgen:

  • Organisatie bespaart tijd. Alle artikelen en kleding moeten gemakkelijk en snel toegankelijk zijn. Alles moet zichtbaar en binnen handbereik zijn.
  • Kledingbeheer bespaart geld. Als alles zichtbaar en toegankelijk is, wordt het gemakkelijker geïnventariseerd voor gebruik. Minder kleding betekent meestal dat de consument minder geld uitgeeft.
  • Kasten hebben meer ruimte nodig. Een kleine kast kan een probleem zijn en kan opbergoplossingen voor opslag creëren die nuttige ruimte zullen toevoegen.
  • De kasten zijn te groot. Grote kasten zijn vaak gevuld met een hoop rommel en veel kleding en accessoires die niet worden gedragen. Ruim de rommel op met onze aangepaste strategie en bewaar alleen de items die gedragen en geliefd zijn.
  • Alles wordt vereenvoudigd als de kasten in orde zijn. Broeken en pantalons hangen naast elkaar. Jurken zijn allemaal bij elkaar en al je truien worden op kleur gestapeld. Deze organisatie is van onschatbare waarde voor zowel werk als vrije tijd.

Een georganiseerde kast is dus zodanig belangrijk dat het jouw leven beïnvloed. Je zal misschien zeggen dat het niet waar is, maar wanneer het opgeruimd is, ben je zelf ook rustiger en is het allemaal wat rustiger in jouw hoofd. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en kunnen sommigen er wel tegen, maar uiteindelijk wordt het ook voor hen teveel en kiezen zij ervoor om het op te ruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *