Ben jij al bekend met een dubbelstaafmat hekwerk?

Is het je niet opgevallen dat je overal hetzelfde hekwerk ziet staan? De dubbelstaafmat hekwerk is momenteel razend populair. Het bestaat uit twee horizontale sterke stalen staven met daartussen de verticale staven die het hekwerk tot een degelijk maar ook sierlijk geheel maken. 1 van de redenen dat het zo populair is omdat de prijs- kwaliteitverhouding erg goed is. Het belangrijkste aan het hekwerk is, dat het de onnodig gasten buiten houdt. 

Het meest favoriete hekwerk van Nederland

Een dubbelstaafmat hekwerk is vergeleken met andere hekwerken erg duurzaam. Dit komt omdat het vervaardigd is uit thermisch verzinkt staal. Hierdoor roest het ook niet en kan je extra lang ervan genieten. Door de coating die om het staal zit, is het bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Een dubbelstaafmat hekwerk is eigenlijk overal voor geschikt. Zo kan je ze tegenkomen bij sportvelden, omheinen van bedrijventerreinen, parkeerplaatsen en ga zo maar door. 

Wat zijn de voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk?

Je zal je vast afvragen welke voordelen de dubbelstaaf hekwerk allemaal heeft. We zullen ze voor je op een rijtje zetten:

  • Geweldige prijs- kwaliteitverhouding
  • Erg duurzaam
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Altijd geleverd als een totaalpakket
  • Kan op maat gemaakt worden

Welke maten zijn er verkrijgbaar?

Je hebt 2 verschillende type voor dubbelstaaf hekwerk. Je hebt het solide type dubbelstaafmat 8/6/8 en het budgettaire type dubbelstaafmat 6/5/6. De beschikbare hoogtes voor deze dubbelstaafmatten variëren per type dubbelstaafmat. Zo beginnen ze bij 60 centimeters tot 243 centimeters.

Hoe monteer je een dubbelstaaf hekwerk?

Voor de montage van een dubbelstaafmat hekwerk, geven we je graag wat tips mee. Zo zorg je ervoor dat het hekwerk staat zoals die moet staan. Als eerste streep je een hoogte af op de staanders. Plaats dan de 2 eindpalen (direct op hoogte) zodat er een rechte lijn ontstaat (Eventueel een draad spannen voor zowel de hoogte als de hekwerklijn). De staanders worden hart op hart 2580 mm geplaatst (handig hulpmiddel is een lat tussen de palen met een lengte van 2520 mm.) De staanders rond 60 mm. moeten zo recht mogelijk de grond in. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *