Ben jij een echte klusser?

klussen huis

 

Sinds 2016 is de bouwsector herstellende aan de crisis en groeit de sector sneller dan ooit tevoren. Er is een grote vraag naar nieuwbouwprojecten en kantoorpanden. Je hebt net een nieuw huis, maar daar moet natuurlijk van alles aan gebeuren. Ben jij een echte klusser?

Klus tips!

Ben je ook een persoon die direct begint met klussen zonder de handleiding te lezen. Je denkt vaak: ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’ of ‘Iedereen moet dit kunnen’. Toch is het van essentieel belang om de handleiding te lezen. Er zijn altijd stappen of weetjes die handig zijn voor het klussen. Lees je dus in!

Daarnaast is het handig dat je er zeker van bent dat je alle benodigdheden in huis hebt voordat je begint. Straks ben je op de helft van een klus en kom je erachter dat je eerst naar een bouwmarkt moet voordat je verder kunt. Dat zou zonde zijn, niet? Denk bij alle benodigdheden niet alleen aan de goede apparaten, maar ook aan bijvoorbeeld afdekfolie en verf tape.

Niet is meer vervelend dan denken dat je alle benodigdheden in huis hebt gehaald, maar ze niet werken naar verwachting. Waarom zou je met een schuurpapiertje te werk gaan, als het ook met een schuurmachine kan? Zorg dat je je klus zo licht mogelijk voor jezelf maakt. Zo heb je minder snel kans op pijntjes.

De belangrijkste tip is het denken aan de veiligheid. Denk niet te makkelijk over klussen, want de gevaarlijkste situaties zitten in een klein hoekje. Veiligheid is dus de grootste prioriteit. Hierbij zijn een veiligheidsbril en handschoenen essentieel. Indien er kinderen over de vloer rondlopen, let dan extra goed op! Kinderen willen graag meehelpen en zien alle mooie apparaten aan als speelgoed!

Ben jij meer dan een klusser?

Kan je niet stoppen met denken aan klussen? Wil je elke dag bezig zijn met klussen? Sinds de snelle groei in de bouwsector lopen het aantal klusser vacatures snel op. Daarnaast zijn is het ook fijn om je ervaringen als klusser te delen met andere klussers. Ben je toch naar een groter aanbod opzoek? Misschien is werken in de bouw dan iets voor jou! Is klussen toch niet jouw ding? Dat maakt niet uit, misschien zien we je dan terug bij ‘Help, mijn man is klusser!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *