Brengt Cortenstaal in je tuin sfeer?

Met  de cortenstaal creëer je sfeer in je tuin. Er zijn veel producten voor de tuin beschikbaar in cortenstaal. Denk aan brievenbussen, buitenverlichting en bloembakken. Wie van sfeer in de tuin houdt kiest voor de natuurlijke uitstraling van de cortenstaal. Bloembakken van cortenstaal hebben een metaallegering, die bestaat uit ijzer met koper, nikkel chroom, fosfor en silicium. Cortenstaal bloembakken zijn daardoor uitermate sterk. Cortenstaal wordt vaal gebruikt door tuinarchitecten omdat het na plaatsing geen onderhoud nodig heeft. De roestbruine kleur van cortenstaal maakt het juist zo bijzonder. De bruine kleur van Cortenstaal tuin geeft uw tuin een warme sfeer en uitstraling.

Cortenstaal is erg sterk en daarom uitstekend geschikt voor buiten in de tuin en in de openbare ruimte. Cortenstaal vraagt geen onderhoud. Je hoeft er nooit meer naar om te kijken. Op TuinExtra.nl vind je een groot assortiment brievenbussen, bloembakken en buitenverlichting van cortenstaal, maar ook van andere materialen zoals antraciet kunststof, aluminium en hardhout.

Cortenstaal in de tuin.

Cortenstaal is zeer geschikt voor tuinartikelen. Onderhoud is bij cortenstaal bloembakken dus niet nodig. Cortenstaal heeft geen coating, de verf kan er dus niet afgaan. Cortenstaal heeft direct een warme uitstraling vanwege de warme kleur. Daarom geeft een bloembak van cortenstaal direct een fijne, warme sfeer in de tuin. En dat wil je toch? TuinExtra heeft diverse cortenstaal tuinproducten. Zowel bloembakken, tuinverlichting als  brievenbussen. TuinExtra heeft zowel rechthoekige, ronde als vierkante plantenbakken. Kleine cortenstalen bloembakken van 40 x 40 x 40 cm tot hele grote cortenstalen bakken van we 2 x 2 meter. Een grote diversiteit afmetingen bloembakken zijn ook verkrijgbaar met wielen zodat je de bloembakken kunt verrijden. Er zijn ook bloembakken zonder bodem voor het plaatsen van grotere bomen in uw tuin. De wortels van de bomen kunnen dan dieper in de aarde wortelen.

Showroom Cortenstaal

TuinExtra heeft een webshop waar je de cortenstalen bloembakken kunt bestellen. De bloembakken worden daarna gratis afgeleverd in Nederland en België. Maar je kunt ook de showroom van TuinExtra in Kaatsheuvel bezoeken waar je de cortenstalen bloembakken, brievenbussen en buitenverlichting kunt bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *