Cadeaus om verhuishulp te bedanken

Sommige vinden het prachtig, andere schieten al in de stress bij het horen van het woord; verhuizen. Hoe dan ook, achteraf is het een mooie periode waarbij je ongemerkt naar elkaar toegroeit. Veel mensen helpen een handje waardoor de band nauwer wordt. Oude buren, naaste vrienden of familie leden. Bij een grote verbouwing kan er nog weleens een grote lijst aan personen worden gemaakt die heeft geholpen bij de verbouwing. Hoe leuk is het om deze groep mensen te bedanken voor hun hulp bij de verbouwing. Ze hebben immers een bijdrage geleverd aan je veilig en fijne thuis. 

Gepersonaliseerde cadeaus

We hebben in deze blog enkele inspiratieproducten weergegeven waarmee je op een ludieke manier je verhuishulp kan bedanken. We hebben hierbij rekening gehouden met de prijs aangezien de kans groot is dat je een complete legertroep moet bedanken. Wat bijvoorbeeld al leuk is om te geven is een pen met bedankt tekstjes erop. Het gaat immers om het gebaar. Je kunt pennen bedrukken bij Attentie.nl die je met persoonlijke hulp helpen. Je kunt namelijk je bedrukking wensen opgeven en zo je eigen pen personaliseren. Met een gratis proefdruk weet je zeker dat het goed zit. Een ludiek en klein gebaar met een grote betekenis. Je laat namelijk blijken dat je de hulp enorm hebt gewaardeerd.  

Ludiek en nuttige cadeaus

Wil je toch echt de verhuishulp bedanken met een iets duurder cadeau? Dat kan. Wanneer je niet wilt dat het cadeau in de kast beland met een laag stof kan je ook kiezen voor een nuttig cadeau. Wat zeer populair is om te gebruiken en erg nuttig is een powerbank. Overal je mobiel opladen waardoor je altijd bereikbaar bent. In het huidige digitale tijdperk zeker een musthave. Een powerbank bedrukken met je eigen bedrukkingswensen is bijvoorbeeld mogelijk bij Attentie.nl. Niet alleen erg handig, maar ook een enorme blijk van waardering naar je verhuishulp toe. 

Bovenstaande zijn enkele voorbeelden die je kunt geven aan de verhuishulp. Laat je echter eens inspireren op de website van Attentie.nl door de vele mogelijkheden. Er is namelijk een breed en diep assortiment producten die je kunt geven aan mensen die je helpen met verhuizen. Laat met een klein gebaar zien hoe erg je het apprecieert. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *