Crayola, een nieuw concept op het kleurgebied

Crayola biedt een rommel- en vlekvrije optie voor je kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen, en om hun verbeelding los te laten. Een nieuw concept op het gebied van kleuren, Crayola zorgt ervoor dat ouders zorgeloos hun kinderen de vrijheid kunnen geven met het kleuren en het tekenen. Crayola is wasbare inkt die alleen verschijnt op speciale Color Wonder kleur papier. Op andere oppervlakken is de inkt bijna onzichtbaar als het al niet helemaal niet te zien is. Het is ook een erg leuk idee als ‘magisch’ cadeau voor je kinderen door het feit dat de inkt niet zichtbaar is op oppervlakken naast de speciale Color Wonder kleur papier.

‘Washanimals’. Teken op deze diertjes, en maak ze vervolgens moeiteloos schoon

Oh oh, het hondje is een beetje vies. Laat je kinderen deze washanimals helemaal onderkliederen of mooi opmaken met de speciale inkt van crayola, om ze dan vervolgens weer schoon te maken. Er zijn een breed aantal diertjes beschikbaar; neushoorns en nijlpaarden, honden en katten,  schildpadden en vissen. Geef je kind de vrijheid om ze met de vlekvrije inkt te bewerken, en zie hoe makkelijk het vervolgens is om ze weer schoon te krijgen. Naast deze diertjes worden er meerdere verschillende manieren aangeboden om deze nieuwe manier van tekenen en kleuren uit te proberen, waaronder stickerboeken en tekenboeken.Vanaf nu kun je je kinderen zorgeloos aan de tafel laten zitten met wat viltstiften, geurstiften of stempelstiften en een tekenboek, waardoor ze zich vervolgens een lange tijd kunnen maken zonder dat ze rommel en vlekken achterlaten door alle inkt.

Crayola verf en de magie van kleuren zonder rommel

Crayola is ook beschikbaar in verf, en door het feit dat het geen vlekken achterlaat is het hét materiaal voor jouw of je kind zijn of haar artistieke hobby’s. Was het ook gemakkelijk van de huid en zelfs uit kleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *