Creëer een gezellig relaxhoekje bij het raam met deze 3 tips

luxaflex
styling Bregje Nix

Een leuk relaxhoekje bij het raam geeft jouw woonkamer of slaapkamer extra sfeer en gezelligheid. Het is een fijne plek om je dag te starten met een goed boek of een kopje koffie. Je kunt er heerlijk relaxen, waardoor je helemaal tot rust komt. Heb jij genoeg plek in huis? Creëer een extra hoekje bij het raam! Deze 3 tips zullen je helpen bij het samenstellen van een relaxhoekje.

Tip 1: behoudt voldoende privacy

Omdat het hoekje bij het raam wordt gecreëerd, is het van belang om voldoende privacy te behouden. Het kan storend zijn als er steeds mensen langs het raam lopen. De juiste raamdecoratie is hierbij de perfecte oplossing. Kies in dit geval voor houten lamellen. De jaloezieën zorgen voor voldoende lichtinval en tegelijkertijd ook voldoende privacy, omdat je ze kunt tuimelen naar hoe jij dit fijn vindt. Daarnaast zijn de houten jaloezieën ook ontzettend sfeervol. INHUIS Plaza is de houten jaloezieën webwinkel die jou advies op maat kan geven bij het creëren van het perfecte zithoekje bij het raam.

Tip 2: zorg voor een lekkere en comfortabele zitplaats

Om helemaal tot rust te komen is het van belang dat het hoekje beschikt over een plek waar je comfortabel kunt gaan zitten. Hiermee kun je echt even een moment voor jezelf nemen. Kies bijvoorbeeld voor een leuk bankje bekleed met kussens voor het raamkozijn. Ook kun je kiezen voor een toffe stoel die je leuk aan kunt kleden met plaids en kussens. Let er natuurlijk wel op dat deze stoel comfortabel is, je wilt ten slotte lekker kunnen relaxen.

Tip 3: kleed het hoekje aan met jouw favoriete items

Door het hoekje aan te kleden met diverse accessoires die jij mooi vindt, maak je het meer jouw eigen hoekje. Dit zorgt ervoor dat jij je nog meer op je gemak voelt op deze plek, waardoor je nog beter tot rust kunt komen. Denk bijvoorbeeld aan geurkaarsen met een rustgevende geur, hierdoor kom je zelf ook tot rust. Ook kun je denken aan een mooi plaid. Deze is sfeervol en ook nog eens lekker warm op de koude winterdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *