Creëer een luxe sfeer in de badkamer

Als je opzoek bent naar een nieuw huis dan kijk je vaak niet heel kritisch naar de badkamer. Toch is de badkamer een van de belangrijkste ruimtes van het huis. Het is een plek waar je even een momentje voor jezelf kan nemen en waar je je klaar kan maken voor een nieuwe dag. Als je een bad hebt in de badkamer kan je hierin ontspannen na een lange dag. Zin om binnenkort de badkamer onder handen te nemen? Hieronder vind je leuke inspiratie voor een nieuwe badkamer.

Een vrijstaand bad

Het ultieme gevoel is om te ontspannen in een spa. Dit gevoel kan jij ook bij jou thuis creëren. Iets wat je echt moet hebben in een luxe badkamer is een bad. Het geeft een luxe uitstraling en het hoeft nog niet eens zo duur te zijn. Als je een grote badkamer hebt kan je ook kiezen voor een geheel vrijstaand bad. Als je een vrijstaand bad plaatst in je badkamer geeft dat meteen een mooie uitstraling.

Wanddecoratie

Het is ook ontzettend gaaf om voor de robuuste look te gaan . Als je opzoek bent naar een wanddecoratie die tijdloos en duurzaam is, dan zijn natuursteenstrips wat voor jou. Door de natuurlijke kleuren krijgt de badkamer een hele luxe en warme sfeer. Het vrijstaande bad oogt dan prachtig tegen de achterwand . Als je veel ruimte hebt kan je ook een vrijstaande kraan laten plaatsen. Dan heb je ook genoeg ruimte achter het bad om het schoon te houden.


Mooie accessoires

Naast een vrijstaand bad zijn er nog meer manieren om je badkamer een luxe uitstraling te geven. Het hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Zet bijvoorbeeld je mooiste geurtjes, spulletjes en shampoos bij elkaar. Zet geurstokjes op de wastafel en vouw je handdoeken netjes op. Maak gebruik van natuurlijke materialen. Naast natuurstenen kan je ook gebruik maken van hout. Zoals houten raamdecoratie.

Licht

Verlichting is ook erg belangrijk bij het creëren van je eigen spa sfeer. Door spotjes te plaatsen kan je verschillende sferen creëren. Met dimbare spotjes ontstaat er heerlijke ontspannen sfeer. Zorg er ook voor dat de spotjes goed verdeeld zijn over de badkamer.

Ruimtelijk

De laatste tip is om gebruik te maken van grotere stenen als je een kleinere badkamer hebt, dan lijkt de badkamer ruimer. Daar zijn enorm veel variaties en kleuren mogelijk. Dit kan je goed realiseren met steenstrips. Die zijn namelijk in alle denkbare groottes te verkrijgen. Ook het gebruik van lichte tinten laat de badkamer groter lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *