De 3 grootste voordelen van een stalen taatsdeur in huis

Stel, je gaat verbouwen. Wat pak je dan aan in huis? Mensen denken vaak alleen aan de meubels en accessoires, maar vergeten vaak de deuren mee te nemen. Zonde, want een deur kan veel met je interieur doen! Zo kun je ervoor kiezen om de deuren in je bestaande kozijn te vervangen. Heb je een sparing of deuropening en nog geen kozijn? Kijk dan eens naar een taatsdeur. Súper handig in gebruik en een lust voor het oog. Ik vertel je de 3 voordelen van een stalen taatsdeur in huis.

Strak design zonder kozijn

Deuren zijn handig en noodzakelijk: je wilt immers vast geen overtollig energieverbruik, de tocht in je woonkamer tegenhouden vanuit de gang óf je wilt privacy creëren voor je slaapkamer, wc of badkamer. Maar de standaard deuren bij een nieuwbouwhuis of in de bouwmarkt, daar word ik in ieder geval niet warm van. Stalen taatsdeuren voldoen daarentegen aan mijn verwachtingen van een mooie deur. Ze zijn strak in design, laten licht door vanuit de volgende ruimte en passen bij elk interieur. Een taatsdeur is ook wel een blikvanger, zonder de show te stelen!

Valt automatisch dicht

Heb je weleens een tas met zware boodschappen door de deur moeten tillen? Ik vaak genoeg en al die keren heb ik de deuren in mijn kozijn vervloekt. Ten eerste is het openen van de deur lastig genoeg: probeer maar eens met die zware tas in beide handen de deurklink te bereiken met je elleboog! En daarna de deur dicht te zien krijgen. Een taatsdeur doe je open door er alleen een duwtje tegenaan te geven. Geen gek gedoe met je elleboog dus. En ben je er doorheen? De taatsdeur valt gewoon rustig achter je dicht.

Kan naar 2 kanten open

Een deur in je kozijn gaat naar 1 kant het makkelijkst open: de kant waar je op loopt. Als je die tas met zware boodschappen hebt en je wilt de deur in jouw richting open doen, wordt het een stuk uitdagender. Het voordeel van een taatsdeur is dat hij naar 2 kanten open kan. Super handig! Daarnaast kan je hem ook nog op 90 graden open zetten, als je nog even terug moet naar de auto voor die tweede tas met boodschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *