Soms kan er ook iets slechts gebeuren met een goede telefoon. Wij beschouwen de Samsung Galaxy S serie als een sterke lijn van smartphones. Toch zijn er een paar veel voorkomende problemen die gebruikers kunnen ervaren tijdens het gebruik ervan. Laten we eens kijken naar een aantal veelvoorkomende problemen van de Samsung Galaxy S-serie:
Schermvervanging
De telefoon is gevallen en het scherm is gebroken als gevolg daarvan. Dit is iets wat 80% van de smartphone-gebruikers al eens hebben meegemaakt. Eigenaren van Samsung Galaxy S serie met verschillende soorten LCD schermen zijn geen uitzondering. In feite zijn deze smartphones gevoelig voor veel voorkomende fysieke beschadigingen zoals gebroken en gebarsten schermen. Breng uw telefoon naar de reparatiedienst en laat het door professionals verzorgen.
Waterschade
Dit is een van de meest voorkomende schade die telefoongebruikers oplopen. Het per ongeluk laten vallen van een telefoon in de rivier, het zwembad of zelfs het toilet is niet meer uniek. En meestal kan de telefoon worden gered en weer tot leven worden gebracht. Toch zijn de nieuwste modellen zoals Galaxy S7 en S8 waterbestendig. De eigenaren van deze smartphones kunnen zich dus veilig voelen terwijl de telefoon uit hun handen glipt, recht in het water.
Defecte knoppen
In feite is dit een behoorlijk serieus probleem. Maar meestal verschijnen ze na langdurig gebruik van een smartphone. Voordat u naar de reparatiediensten gaat, moet u proberen de telefoon opnieuw te starten door de knoppen Power en Home ingedrukt te houden. Als dit niet werkt, dan is dit geval ernstiger en moet u het naar een expert brengen.
Korte levensduur van de batterij
Hoewel de nieuwste Galaxy S-serie grotere batterijen heeft dan hun voorgangers, klagen sommige gebruikers nog steeds over de korte levensduur van de batterijen. Het eerste wat gedaan kan worden is het installeren van een app om te zien of de levensduur van de batterij te verbeteren valt. Er is altijd de mogelijkheid dat een van uw apps de batterij laat leeglopen. En vergeet niet dat de levensduur van een batterij twee jaar is. Als u niet wilt dat een opgeblazen batterij het moederbord beschadigt, vervang deze dan zo snel mogelijk.
Langzaam opladen
Er zijn veel smartphone-gebruikers die het ook hebben meegemaakt. De reden hiervoor kan een ruwe behandeling zijn of zijdelingse krachten. U kunt een oplaadpen altijd vervangen met behulp van professionele reparatieservices. En als de diagnose de corrosie laat zien, dan moet u ook een oplaadlint vervangen.
Wil je je telefoon laten repareren in de buurt van den haag, zie dan; samsung reparatie den haag