De belangrijkste voordelen van kunstuitleen

Kunst is een breed begrip. Een schilderij, een muurschildering of een bronzen beeldje weten een ruimte net wat meer stijl en sfeer te geven. Of je nu een kunstwerk op kantoor of gewoon thuis neer wilt zetten, het voegt altijd wel iets toe. Wil je wel genieten van kunst, zonder dat je ergens aan vastzit? Dan is het lenen van kunst van Abrahamart wellicht iets voor jou. Kunstuitleen in Amsterdam of in andere grote steden in Nederland is namelijk mogelijk voor ieder budget. Je hoeft op deze manier niet diep in de buidel te tasten voor een kunstwerk van een professionele kunstenaar. Voor de fractie van de aanschafprijs van een schilderij, kan je zo genieten van de uitstraling van het kunstwerk bij jou thuis of op kantoor.

Wissel kunstwerken om voor veel variatie

Het voordeel van kunst lenen bij Abrahamart, is dat je eindeloos kunt variëren. Je bent niet direct gebonden aan een kunstwerk. Normaliter schaf je een schilderij aan, dat je vaak voor lange tijd aan de muur hebt hangen. Na verloop van tijd worden de schilderijen onderdeel van het meubilair, waardoor je er niet meer bewust van kunt genieten. Met de aanpak van deze kunstuitleen in Amsterdam blijven de kunstwerken fris en inspirerend aanvoelen. Je probeert kunst uit van verschillende artiesten, zodat je jouw creatieve horizon kan blijven verbreden. Zo kan een nieuwe kunstenaar jou opeens heel erg verassen! Of je blijft juist bij jouw favoriete stijl en ben je benieuwd welke soortgelijke schilderijen je kunt lenen? Het mag hoe dan ook duidelijk zijn dat deze kunstuitleen in Amsterdam heel veel vrijheid biedt aan de kunstliefhebber.

Proefplaatsing mogelijk met kunst lenen

Ieder schilderij of kunstwerk heeft een eigen karakter. Het kleurgebruik, de schilderstijl en het thema maken dat ieder kunstwerkje er anders uitziet. Het kan dan ook een hele klus zijn om een geschikte creatie te vinden voor een woning of kantoor. Met kunstuitleen bij Abraham art heb je ook de mogelijkheid om een proefplaatsing te laten doen. Dit houdt in dat je een kunstwerk selecteert en op proef laat plaatsen. Het schilderij wordt dan op locatie bezorgd en opgehangen, zodat jij kunt kijken of het daadwerkelijk bij de ruimte past. Mocht het toch niet helemaal goed staan, dan wordt het kunstwerk gewoon omgeruild. Zo kan je heel vrijblijvend en zonder risico genieten van kunst.  

Kunst lenen met een maandelijks abonnement

Waar je vroeger een schilderij ‘voor altijd’ aanschafte, kan je nu met een maandelijks abonnement van kunst genieten. Bij Abrahamart betaal je zo een lage prijs om prachtige schilderijen in huis te halen. Je kunt namelijk al vanaf €17 per maand kunst huren. Het leuke hiervan is dat je ook maandelijks een gedeelte hiervan spaart om kunst aan te schaffen. Dit tegoed bouwt zich op, zodat je dit kunt gebruiken om de geleende kunstwerken te kopen. Het kan natuurlijk zijn dat je geen afstand meer wilt doen van een geleend schilderij omdat deze perfect in de ruimte past. Met een maandelijks abonnement kan je zo blijven variëren, en tegelijkertijd sparen voor een kunstwerk dat jouw ruimte voor altijd zal blijven sieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *