De essentie van een bed dat hemels ligt

Een bed hebben dat hemels ligt is zeker geen overbodig comfort, maar juist essentieel om te voorzien in één van de belangrijkste levensbehoefte, nachtrust. In deze blog zal ik uitleggen waarom nachtrust zo belangrijk is en waarom het hebben van een bed dat hemels ligt hierin een essentiële rol speelt. 

Waarom nachtrust belangrijk is 

De kwaliteit van je slaap is heel belangrijk. Met een goede nachtrust begin je de dag met veel energie. Je bent vrolijk, opgewekt, scherp en hebt een goed concentratievermogen. Slaaptekort brengt allerlei problemen met zich mee. Een vermoeid gevoel, gebrek aan energie, hoofdpijn en een slechter concentratievermogen. Al deze symptomen van slaaptekort zorgen ervoor dat mensen aantoonbaar slechter presteren. Alleen met een bed dat hemels ligt kan je het volle potentieel uit je nachtrust, en daarbij ook uit je dag halen. Want als je goed uitgerust opstaat ben je klaar voor een dag waarin je kan presteren en veel kan bereiken.

Welk bed ligt hemels? 

Smaken verschillen. De één vind een super zacht bed lekker en de ander vindt juist meer rust in een steviger bed. Niet alleen je smaak doet ertoe, ook hoe je slaapt bepaald welk bed je nodig hebt. Om een nachtrust van goede kwaliteit te krijgen is het namelijk belangrijk dat je goed ondersteund wordt. Bij zijslapers is het belangrijk dat de wervelkolom in een rechte lijn licht, ondersteuning bij schouders en heupen is weer belangrijk voor mensen die op hun rug slapen. Een boxspring is een heel populair bed dat voor veel mensen werkt. Het matras is stevig en geeft goede ondersteuning terwijl de veren ervoor zorgen dat het bed lekker mee veert. Hierdoor is het bed heel comfortabel. Als je een tweepersoonsbed kiest is een boxspring 180×200 cm de beste optie. Het is zo zacht dat het hemels ligt, maar het is wel zo stevig dat je weinig tot niets voelt van een eventuele woelende partner. Ga zeker even langs bij Sleepfactory BV. Zij hebben topkwaliteit boxsprings tegen super goede prijzen. Ook hebben zij de expertise om je te adviseren over welke matras jou de ondersteuning zal geven die je nodig hebt. Kortom, je kunt je nachtrust, gerust aan hen overlaten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *