De glaswand – creëer ruimte en licht op kantoor

Wanneer we spreken over kantoorruimtes, dan denken we vaak aan donkere hokjes met onvoldoende ruimte en vrijheid. Natuurlijk valt dit in realiteit reuze mee. Toch zouden vele kantoren wel een opfrisser kunnen gebruiken.

 

Zo’n opfrisser hoeft gelukkig niet veel tijd en geld te kosten. Glaswanden kunnen hierbij al voor een enorm verschil zorgen.

 

De mogelijkheden van een glaswand

Met glaswanden kun je met weinig materiaal veel toevoegen aan een kantoorruimte. Zo kun je de indeling van de ruimte aanpassen door bijvoorbeeld een grotere ruimte in tweeën te splitsen, meerdere kleinere ruimtes te creëren of aparte delen op kantoor af te scheiden. Allemaal zonder daarvoor lichtinval en vrijheid op te geven.

 

Naast een nieuwe herindeling zien glaswanden er ook gewoon enorm luxe en gelikt uit. Glaswanden geven een moderne en frisse uitstraling aan ieder kantoor en bieden tegelijkertijd ook een praktische oplossing voor ruimtegebrek.

 

Soorten glaswanden

Nou zou je voor een standaard glaswand kunnen kiezen. Maar, het is natuurlijk zonde om niet gebruik te maken van verschil in ontwerp om net wat extra detail aan het kantoor toe te voegen.

 

Glaswanden kunnen geplaatst worden in verschillende diktes met verscheidenen borduurtjes. En, het is zelfs mogelijk om stickers, teksten, en andere decoraties op de wanden te plaatsen/graveren – een perfecte kans voor branding! Ook kun je spelen met de hoogte en breedte van een glaswand door bijvoorbeeld een half afgesloten hal te creëren die van het plafond naar de vloer afloopt.

 

Wees creatief, en tover jouw kantoorruimte om in een hypermoderne en vrije werkvloer.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *