De interieurtrends van 2019.

interieur trends
interieur trends

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje los. De koude winterdagen zijn langzamerhand hun laatste adem aan het uitblazen en het wordt dan ook hoog tijd om je huis weer eens een nieuw leven in te blazen. Wanneer het zonnetje weer een beetje begint te schijnen, ga je snel die aanhangwagen huren, strip je jouw huis van binnenuit en kleed je het volledig opnieuw aan. Welke trends dit jaar zeker happening zijn, ontdek je hieronder!

Cirkelrond
In 2019 zullen de ronde zachte vormen hun intrede maken. Je kan het je zo gek niet bedenken, als het maar rond is! Zo zul je dit jaar steeds meer ronde eettafels zien verschijnen, ronde kussens, ronde kleden, ronde spiegels. ROND ROND ROND! Deze woontrend is niet heel moeilijk om te volgen en je kan er zelf zo creatief mee zijn als je wil.

Natuur op zijn best
Iets wat in 2018 al begon en dit jaar zeker voort zal duren, zijn natuurlijk de natuurtinten. Puur natuur, hoe meer hoe beter. Dit jaar zal het alleen nog een stapje verdergaan, waarbij je echt jungle elementen terugziet in je huis. De bamboe stoelen zijn er niets meer bij. Doe gewoon een lekker jungle achtig behang op je muur, het kan gewoon!

Goudmijn
De kleur goud is super goed te combineren met deze bovengenoemde trend en dit zul je daarom dit jaar ook veel meer terugzien. Dit betekent niet dat je al je koperen accessoires weg moet, want ook dat zal dit jaar nog steeds blijven alleen neem goud toch echt wel de overhand. Een leuke gouden bijzettafeltje of kussentje is dus helemaal in.

Proud to be fout
Terwijl je in 2018 nog de gekste kleuren combinaties kon maken, is in 2019 alles tint op tint. Wanneer je een kleur in op je muur schildert of een groot kleed in de woonkamer legt, moet je ervoor zorgen dat overal in het interieur kleuren uit dezelfde kleurgroep worden doorgevoerd. Het okergeel naast het diepe rood is dit jaar een echte no go en alle kleuren moeten uitermate goed op elkaar afgestemd zijn.

Over het algemeen is het jaar 2019 aan wat meer regeltjes verbonden dan 2018, maar vooralsnog is het super leuk! Ook de minder creatieve mensen onder ons kunnen hier prima hun weg inslaan. Ben jij nou ook zo enthousiast? Ga dan snel die aanhanger huren, haal de spullen en pimp je huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *