De juiste aankleding voor jouw woonkamer

De woonkamer is dé plek in het interieur waar iedereen samenkomt (oké, laten we de keuken ook niet vergeten). In de woonkamer is een fijne sfeer erg belangrijk. Gezellig op de bank met het gezin, vrienden uitnodigen en verjaardagen vieren. Om wat sfeer toe te voegen, hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet.

Warmte in huis, letterlijk en figuurlijk

Net niet te warm, net niet te koud, precies goed. Zo wil je het hebben, toch? En als het nou wat te koud wordt, is het leuk om wat warmte toe te voegen. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Een gashaard is al jaren ontzettend populair. Het biedt een fijne sfeer én geeft warmte af. Wat wil je nog meer?

In de zomer is zo’n gashaard misschien iets te veel van het goede. Om ook dan nog warmte toe te voegen, zijn vloerkleden een goede optie. Een rond vloerkleed is bijvoorbeeld niet alleen lekker warm voor de voeten, maar werkt ook nog eens geluidsisolerend. En dankzij de ronde vorm oogt het ook nog eens warm.

Salontafel stylen

Als je allemaal een plekje op de bank of in een van de andere stoelen hebt gevonden, vormt de salontafel toch wel het middelpunt. En ondanks dat je meer aandacht aan elkaar besteed dan aan de salontafel, is het toch fijn om te weten dat het wel stijlvol is ingericht. Zo kan je een leuke schaal met kaarsen, waxinelichthouders en wat andere kleine accessoires op je salontafel plaatsen. Is dat niets voor jou? Misschien zijn wat mooie koffieboeken voor op je salontafel dan iets voor jou!

Een poster of schilderij aan de muur

Wij Nederlanders zijn kampioen wat betreft het saai houden van onze wanden. Het liefst houden we ze allemaal kaal en dan nog het liefst wit. Zorg voor verandering en meer sfeer en maak van die saaie muren iets leuks! Een toffe poster, een mooi schilderij of een familiefoto. Tegenwoordig zijn fotowanden helemaal in. Verzamel je leukste foto’s en verzamel wat toffe quotes en zorg voor een leuke en persoonlijke fotowand. Want dat is waar het om draait in huis, toch?! Laten zien waar je trots op bent, op je gezin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *