De laatste trends op het gebied van badkamers

organische badkamer

Als we de laatste badkamer trends mogen geloven, halen we nu het hotelgevoel in onze badkamers. Badkamers worden rijkelijk en stralen luxe uit. De badkamer wordt alsmaar groter en het wordt een ruimte om te relaxen. Wij vonden alvast een paar nieuwe badkamer trends en zetten ze voor jou op een rijtje.

 

Organische materialen

Voor de bekleding van je badkamer muren, de vloer en eventueel de wastafel, kies je voor natuurlijke materialen. Marmer, travertin en natuurstenen geven een luxe gevoel in je badkamer. Er mag best een beetje glans op zitten: dit versterkt de klasse uitstraling.

 

De nieuwe douches

Eén van de grootste badkamer trends zijn de doucheknoppen met ingebouwde verlichting. Deze verlichting gaat van enkele LED lampjes tot hele stroken verlichting. Er bestaat zelfs een douchekop in de vorm van een lantaarn, inclusief peervormige lamp! Ook de grote regendouches krijgen verlichting in de sproeier.

 

Vrijstaande waterkranen

De kranen in je badkamer komen meer en meer vrij te staan en zijn niet meer automatisch aan je wasbak gekoppeld. Ze komen bijvoorbeeld rechtstreeks uit de muur. Bij een vrijstaand bad komen ze uit de grond en vormen een echte blikvanger in je badkamer. Ook wasbakjes komen meer en meer vrij te staan. Ook hier heb je de kranen die uit de grond komen.

 

Nissen zijn heel praktisch

Als je je badkamer verbouwt, of je bent een toe aan een nieuwbouw, dan kun je makkelijk nissen in je muren voorzien. Een paar nissen in de douche en de badkamermuren zijn heel praktisch. Het is makkelijk schoon te houden, en je kunt er heel wat spullen in kwijt. Ze vervangen alvast een paar kasten die misschien anders in de weg staan. Voorzie in deze nissen sfeervol licht. Hierdoor creëer je een intieme sfeer in de badkamer.

 

Geniet van je luxe!

Richt je badkamer luxueus in. Een vleugje goud mag best. Ook dit behoort tot de trends voor de badkamer. Een klein gouden randje rond je spiegel, een gouden boordje in je tegels: het kan! Plaats geurkaarsen en haal lekkere verzorgingsproducten in huis. Maak van je badkamer een echte spa zodat je je verwend voelt als in een hotel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *