De leukste, nieuwste trends op het gebied van interieur

Lightbox

Ook dit jaar zijn er weer allerlei leuke nieuwe trends op het gebied van wonen en interieur. Op deze leuke website blijf je helemaal op de hoogte van de trends. Zo zien we een sterke opkomst van foto behang. Je kiest één geweldig mooie afbeelding en projecteert deze doormiddel van behang levensgroot op je muur. Of wat dacht je van een ’ouderwetse’ keuken met antiek uitziende stoeltjes of een leuke vintage lamp. Maar een trend die ook helemaal inkomst is, zijn de lightboxen. Lightboxen passen altijd in ieder interieur omdat je de lightbox precies naar eigen wens kunt invullen qua kleur, qua stijl en qua tekst.

Wat zijn lightboxen precies en wat kan je ermee?

Eerder zag je lightboxen vooral in horeca gelegenheden. Soms stonden er de openingstijden op of het menu van de week. Maar ook in cafés werd het al wel eens gebruikt om er gewoon een leuke quote of tekst op te plaatsen. En dit is nu precies waarvoor het steeds meer gebruikt wordt bij mensen thuis. Fantastisch toch? Heb een quote of een korte boodschap de jij graag wilt uitdragen, zet deze in een lightbox en iedereen die bij je thuis komt leest het.

Een lightbox is eigenlijk een lichtbak voor letters, je plaatst er een tekst of afbeelding naar keuze in en zet de lampen aan. Nu valt jou tekst of afbeelding lekker op. Vervolgens kan je de lightbox overal neerhangen waar jij maar wil, want hij werkt eenvoudig op batterijen.

Eindeloos variëren met lightboxen

Met lightboxen kan je vervolgens eindeloos variëren. Je kiest er een leuk lettertype bij of je gaat meteen al voor gekleurde letters en je kunt er iedere tekst in plaatsen die jij maar wilt. Op voorwaarde dat de tekst niet te lang is natuurlijk, een heel lange tekst kun je in de meeste lightboxen niet kwijt en zijn ook niet eenvoudig te lezen. Zoek een leuke korte quote die bij jou past, als je even op internet zoekt hiervoor vind je genoeg inspiratie. Ook kun je voor de lightboxen cijfers, leuke plaatjes en symbolen kopen. Iedere boodschap die jij kwijt wilt of dat nu doormiddel van tekst of doormiddel van een afbeelding is plaats je in een lightbox. Kijk ook eens op https://www.lightboxen.nl voor meer ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *