De mooiste- en meest unieke bankstellen!

bankstel
Living Room Couch Interior Design Furniture Sofa

Een bankstel is een belangrijk onderdeel van je woning. In dit artikel laten we je graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe jij jouw huis inricht met de mooiste bankstellen van Enschede.

 

Uit welke type banken kun je kiezen:

  • Hoekbanken
  • Eetbanken
  • Loungebanken
  • Elementen banken
  • 2-, 3-, 4-zits banken
  • Hockers

 

Welke bank geschikt is voor jouw woning ligt volledig aan je eigen smaak en de oppervlakte van je woonkamer. Kies je liever voor een landelijke leren bank of heb je liever een moderne bank? Welk materiaal en welke stijl je ook kiest, wij geven je graag een inzicht van de mogelijkheden.

De hoekbanken
Wanneer je aan een hoekbank denkt dan verwacht je vaak een grote bank. Toch zie je steeds vaker dat hoekbanken ook in kleinere varianten beschikbaar zijn. Heeft u een groter gezin of komt er vaak visite langs? Dan is een hoekbank met 4- a 5-secties een geschikte keuze. Een groot voordeel van een kwalitatieve woonwinkel is dat je vaak je hoekbank zelf kunt samenstellen. Vind je de aangeboden bank te klein of juist te groot? Bestel dan gemakkelijk een bank die voldoet aan je eigen eisen en wensen. Hoekbanken zijn beschikbaar in stof, kunstleder of rundleder.

 

De eetbanken
Steeds vaker zie je dat mensen kiezen voor een eetbank aan de eetkamertafel. Een eetbank is niet alleen zeer comfortabel, maar ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Voor een eetbank betaal je evenveel als drie eetkamerstoelen. Een groot voordeel is echter dat een eetbank geen leuningen heeft waardoor je meer ruimte overhoudt voor het zitvlak.

Elementen banken
Elementen banken zijn ideaal om volledig samen te stellen naar jouw eigen hand. Zo kun je zelf secties kiezen in verschillende kleuren. Deze stijl wordt steeds vaker doorgevoerd in woonkamers met een landelijke inrichting.

 

Heeft u vragen over een specifieke bank of wilt u graag eens langskomen in onze woonwinkel in Enschede? Dan zien we u graag verschijnen bij Schippers-Lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *