De mooiste merken voor een industrieel interieur

De industriële woonstijl is heel populair op dit moment. Daarom vind je vandaag de dag in elke webwinkel of webshop meer dan genoeg meubels, woonaccessoires en decoratieve items die naadloos aansluiten op deze woontrend. Wij vertellen over je een aantal merken waar je niet omheen kunt als jij op zoek bent naar een industrieel interieur.  

BePureHome

Het merk BePureHome is Nederlands en heeft een grote collectie meubels die jij passen in vrijwel elk industrieel interieur. Van stijlvolle metalen kasten, tot robuuste tafels, maar ook als het van jou iets verfijnder mag kan je bij BePureHome ook terecht voor meer stijlvolle, elegante items. Ben je benieuwd naar BePureHome en wil je de collectie eens in het echt zien? Dan is dat geen probleem, je vindt dit merk namelijk altijd wel bij een interieurzaak bij jou in de buurt.

It’s About RoMi

Dit merk is ooit begonnen vanuit een zolderkamer aan de Amsterdamse grachten. It’s About RoMi maakt alleen maar lampen. Naast hun eigen collectie maken ze ook lampen onder de naam Good&Mojo. Onder dit label zorgen ze voor een betere toegang tot elektriciteit voor mensen in ontwikkelingslanden. De lampen van It’s About RoMi passen eigenlijk vrijwel in elk interieur. Omdat ze vrijwel alleen maar natuurlijke materialen gebruiken, passen deze lampen ook mooi in een industrieel interieur. Houd jij wel van een robuust interieur? Dan vind je hele gave lampen van It’s About RoMi die zijn gemaakt van gerecyclede autobanden.

Reefs Interior

Reefs Interior is een stijlvol meubelmerk dat meubels maakt met een warme uitstraling. Waarom Reefs Interior goed past in een industrieel interieur? Het merk maakt gebruik van de materialen die je tegenkomt in een industriële inrichting, zoals robuust hout, metaal, koperen elementen, maar bijvoorbeeld ook glas. Wil je een industrieel, maar niet te ruig interieur? Dan moet je zeker eens naar dit merk kijken.

New Routz

New Routz is een heel eigentijds merk, dat zich onderscheidt door gebruik te maken van oude elementen. De meubels van New Routz zijn veelal gemaakt van natuurlijke materialen, hebben een stoer uiterlijk, maar hebben altijd een authentiek karakter. Zo vind je bij New Routz verschillende mooie kasten, tafels en lampen waarmee jij je industriële interieur ook van een vleugje retro kunt voorzien.

HK Living

HK Living is een populair merk met een enorme collectie aan meubelen, woonaccessoires en decoratie. Zo kan je bijvoorbeeld ook bij dit merk terecht voor servies. Het typische aan HK Living is dat hun collecties altijd aansluiten op de principes van Deens design: ‘eenvoud, natuurlijke materialen en rechte lijnen’. Het elegante aan HK Living is toch het minimalistische voorkomen, wat zeer goed bij een verfijnde industriële inrichting. Omdat je met HK Living zoveel kanten op kunt kan jij bij dit merk terecht voor de complete styling van jouw interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *