De nieuwste trends op het gebied van sanitair

Portrait of male plumber fixing a sink in bathroom

Jaar in jaar uit ontstaan er weer nieuwe trends op allerlei gebieden. Voor wat betreft sanitair is dit niet anders. Ondanks dat sanitair niet betrekkelijk vaak vervangen wordt, gaan ook baden, toiletten, wastafels en douches met de tijd mee. Ben jij van plan om jouw badkamer onder handen te nemen? Dan moet je natuurlijk wel eerst een plan hebben. Begin bijvoorbeeld niet voordat jij weet hoe jouw badkamer eruit moet komen te zien. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken en wil je met de tijd mee? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze loodgieter uit Helmond geeft jou hieronder namelijk de laatste trends op het gebeid van sanitair!

1. Natuurlijke materialen

Een aantal jaar geleden werd in de badkamer vaak gekozen voor een strak design. In menig badkamer zien we bijvoorbeeld grote tegels terug op de vloer en/of muur. Vandaag de dag keren echter steeds vaker natuurlijke en ruwe materialen terug in badkamers. Dit is wat ons betreft dan ook zeker een trend van dit moment. We zien bijvoorbeeld steeds meer hout opduiken in badkamers. Kies niet voor één materiaal, maar combineer juist ook verschillende materialen met elkaar. In dat geval ga jij zeker met de tijd mee voor wat betreft jouw nieuwe badkamer!

2. Laat wit links liggen

Veel oudere woningen in Nederland hebben nog een nagenoeg geheel witte badkamer. Dit was jaren geleden een trend, maar tegenwoordig zeer zeker niet meer. Vandaag de dag komt er namelijk steeds meer kleur terug in badkamers. Wees dus vooral niet bang om kleur te gebruiken wanneer jij jouw badkamer onder handen gaat nemen. Dit kan met accessoires, maar jij kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een gekleurde muur of zelfs gekleurd sanitair. Het klinkt misschien redelijk gedurfd, maar jij gaat het resultaat ongetwijfeld mooi vinden!

3. Alles op één lijn

Er zijn veel mensen die fan zijn van een strakke badkamer. Logisch, want jouw badkamer ziet er dan uit als een plaatje. Wanneer jij voor een strakke badkamer wilt gaan, raden wij je aan om te kiezen voor hetzelfde soort sanitair. Handig is om voor sanitair van hetzelfde merk en dezelfde lijn te kiezen. In dat geval weet jij namelijk zeker dat het sanitair bij elkaar past. Indien jij zelf het sanitair uit gaat zoeken, is dit nog maar de vraag. Vind jij het lastig om de laatste trends op het gebied van sanitair te volgen? Win dan eerst informatie in alvorens jij begint met de verbouwing van jouw badkamer. Voor deze informatie kun jij onder meer terecht bij onze loodgieter uit Helmond. Wij kunnen de verbouwing van jouw badkamer tevens voor jou uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *