De reden waarom PVC vloeren tegenwoordig zo populair zijn

Veel bedrijven, maar ook particulieren kiezen tegenwoordig voor een PVC vloer. Een PVC vloer kan eigenlijk overal in je huis, kantoor, showroom of winkel geplaatst worden. Een PVC vloer wordt meestal gezien als de goedkope versie van houten vloeren, steen of tegels, maar klopt dit wel?

De voordelen van PVC vloeren

De voordelen van PVC vloeren op een rijtje: heeft dezelfde natuurlijke uitstraling als hout, steen en tegels, hebben een levensduur van 20 tot 30 jaar. Voelen een stuk minder koud aan dan bijvoorbeeld tegels. Het is zeer vlekbestendig, gemakkelijk schoon te maken en hygiënisch. PVC vloeren kun je zelf leggen, mits je de instructie volgt. Het laatste voordeel van de PVC vloer is dat het erg geluidsdempend is en er bestaan zelfs PVC vloeren die volledig geluid bestendig zijn. 

Waar kun je pvc vloeren plaatsen?

PVC vloeren kun je eigen overal plaatsen, zelfs in je badkamer, toilet of keuken.  Dat komt door de vochtwerende laag die op elke PVC vloer zit. Deze laag zorgt ervoor dat de vloer mooi blijft en niet gaat krimpen wanneer er nat opkomt. PVC wordt ook veel gekozen als trapbekleding. Door de extra laag op de PVC vloer zal deze minder snel verslijten en is dus ideaal als trapbekleding. Ook is deze vloer houdt de warmte vast in tegenstelling tot laminaat vloeren en parket vloeren. 

Cibo PVC vloeren

Cibo vloeren is de vloerspecialist en hebben een breed assortiment houten vloeren en laminaat vloeren, maar natuurlijk ook PVC vloeren. De PVC vloeren van Cibo vloeren hebben ook die natuurlijke uitstraling. Bij Cibo vloeren heb je keuze uit meer dan 600 vloeren in verschillende maten, kleuren en uitstraling en dat ook nog eens met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heb je nog andere vragen, Cibo vloeren beantwoord je vragen met plezier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *