De trends voor de tuin

Summertime! We zitten middenin de zomer en de zon laat zich nog vaak genoeg zien. Tijd om enkele trends op te doen voor de tuin. In dit artikel lees je drie verschillende trends voor de tuin. Lees snel verder en tover ook jouw tuin of balkon om tot een trendy buitenverblijf.

Stijl van binnen naar buiten

Met alle interieurprogramma’s op televisie leren we steeds meer stijlen kennen. We krijgen een kijkje in de industriële keuken, de retro badkamer of in de Scandinavische woonkamer. Allerlei verschillende stijlen die we ter inspiratie hebben gebruikt voor onze eigen inrichting in huis. Een trend voor de tuin is de stijl van binnen naar buiten door te zetten. Dus wat is jouw stijl in huis? Laat je hierdoor inspireren bij het vormgeven van je tuin. Welk kleurenpalet heb je binnen en welke materialen komen veel terug in je interieur? Dit wordt de basis voor jouw nieuwe tuinstijl. Niet alleen jouw huis is dan trendy, ook je tuin of balkon doen mee met de trend.

Onderhoudsvriendelijk

Een tweede trend is een onderhoudsvriendelijke tuin. Met de drukte van tegenwoordig hebben we geen tijd meer om in de tuin onkruid te wieden. De oplossing? Kunstgras en veel bestrating in de tuin. Dit zien we ook terug bij tuinmake-overs op televisie. Men wil graag borders waarin het eenvoudig tuinieren is. Een onderhoudsvriendelijke tuin is dan vaak ook een strakke tuin. Met rechte lijnen en strakke vormen. Uitdaging is om de tuin niet saai, maar modern in te richten.

Trendy tuinmeubel: de hangstoel

De titel verklapt het al. Hangstoelen zijn de meest trendy tuinmeubelen van dit moment. Hierin is het lekker swingen en ze staan natuurlijk prachtig op je terras. Genieten van het (buiten)leven vinden we steeds belangrijker. Een hangstoel speelt hier goed op in. Hierin kun je jezelf even lekker terugtrekken en genieten van de frisse buitenlucht. Dommel lekker weg of lees een spannend boek. In een hangstoel is het me-time.

Er bestaan allerlei verschillende hangstoelen. De een heeft de vorm van een ei en een anders is rond en een derde is geschikt voor aan de boom. De meeste stoelen zijn gemaakt van wicker. Wicker is te vormen in allerlei designs en daarom is de hangstoel zo trendy tegenwoordig. Het staat hip en je terras krijgt direct een moderne boost. Benieuwd naar andere trendy meubelen? Bekijk dan eens de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen. Zij zijn exclusieve dealer van diverse trendy merken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *