De tuin inrichten met een kunstpalm en kunsthaag

Een kunstpalm of een kunsthaag, het is waarschijnlijk niet meteen datgene waarbij je aan denkt als het gaat om tuininrichting. Toch zijn kunstplanten en kunstbomen tegenwoordig populairder dan ooit. Hoe zou je zelf zijn, kunnen genieten van een mooie tuin met planten en bomen erin, zonder er iets voor te moeten doen? Ideaal, toch? 

Kunstpalm voor buiten 

Wanneer je niet op vakantie gaat tijdens de zomer, dan kan je evengoed de vakantie naar je tuin brengen. En wat past er beter bij een echt vakantiegevoel dan een tropische kunstpalm voor buiten? Zeker wanneer je dan ook nog eens een zwembad hebt staan, komt die vakantiebestemming wel heel dichtbij. De kunstpalm voor buiten is in verschillende afmetingen te verkrijgen, zodat jij er echt eentje naar wens kan installeren in je tuin. Let the summer begin!

Kunsthaag voor buiten 

Een haag onderhouden, het kost wel wat tijd en werk. Maar wanneer de haag net een onderhoud heeft gehad, kan het echt wel een mooi pronkstuk zijn in je tuin of oprit. Zou het dus niet handig zijn als je zo’n mooie haag buiten hebt, zonder dat je er iets aan hoeft te onderhouden? Dat kan met de kunsthaag voor buiten. Absoluut niet te zien dat het om een nep haag gaat en je kan ze in verschillende soorten kopen. Zowel hagen als haagplanten zijn in kunstvorm te verkrijgen. Bestand tegen alle weersinvloeden, zodat jij jarenlang plezier hebt van jouw kunsthaag voor buiten.

Kunstpalm voor horeca 

Heb je een leuk restaurant of een leuke bar? Dan zou een kunstpalm daar waarschijnlijk niet in misstaan. Zeker tijdens de zomer voor op je terras kan het voor heel wat extra klanten zorgen. dit gewoon omdat het een echt vakantiegevoel geeft. Het zorgt voor wat groen in de ruimte en geeft extra sfeer. Bovendien is het niet alleen goed om klanten te lokken, maar een kunstpalm voor buiten aan de entree zorgt ook voor de motivatie van werknemers. Wat groen in de werkomgeving kan nooit kwaad!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *