De voordelen van Video Vergaderen

Video Vergaderen bestaat al langer dan vandaag, maar dit jaar vergaderen meer online dan ooit van tevoren. Een offline vergadering kan effectief zijn maar online vergaderen heeft ook vele voordelen. Lees hieronder meer.

Tijd- en Geldbesparing

Tijdens Covid-19 kunnen we Video Vergaderen niet meer wegdenken van de werkvloer. Om het risico op verspreiding van het corona virus te minimaliseren werken we zo veel mogelijk thuis. Een groot voordeel hiervan is de reistijd. We reizen niet meer naar kantoor waardoor we per dag veel tijd besparen. Daarnaast is Video Vergaderen ook productiever en is er minder kans op miscommunicatie.

Naast tijdsbesparing heeft Video Vergaderen ook kostenbesparing. Zoals minder reiskosten, minder vervuiling en minder benodigde werkruimte. Ook is het veel goedkoper dan telefonie en zijn zowel externe als interne tevreden. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de efficiëntie is toegenomen met 94% en dat de versnelde besluitvorming ook is toegenomen met 87%.

Systeem van Veenman

Minder reiskosten en daardoor een hoge productiviteit en efficiëntie klinkt heel aantrekkelijk. Een investering in een fijn systeem is daarom zeker de moeite waard. Veenman heeft voor ieder budget een aantrekkelijk systeem ontwikkeld. Van een groeisysteem waarmee je klein kan beginnen tot een systeem waarbij het écht lijkt dat je bij elkaar aan tafel zit. Alle oplossingen van Veenman zijn volledig cloud-based. Dat garandeert de hoogste verbindingskwaliteit zonder jouw netwerk te belasten. Vraag gratis advies aan over de audiovisuele middelen op het het gebied van Video Vergaderen.

Audiovisuele middelen Veenman

Naast Video Vergaderen heeft Veenman nog veel meer Audiovisuele middelen voor de zakelijke markt. Zo zijn ze ook gespecialiseerd op het gebied van Narrowcasting. Narrowcasting-video’s zijn informatieve filmpjes in ontvangstruimtes. Bedrijven en organisaties zetten ze steeds vaker in om mensen te informeren terwijl ze aan het wachten zijn. Zo’n filmpje moet natuurlijk professioneel gepresenteerd worden en goede content bevatten. Kijk op Veenman.nl voor meer informatie over audiovisuele middelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *