Designmeubelen Assen maken jouw interieur uniek

design van de Eames DSW dé replica van de eeuw werd
Eames DSW is de bekendste Eames replica stoel die we continu tegen blijven komen. Gezien het verborgen comfort en simplistische karakter een prestatie an sich

Echte pronkstukken in je interieur zijn designmeubelen Assen. Het kan lastig zijn om bij een bestaand interieur bijzondere en vooral passende designmeubelen te vinden. Daarnaast kan het ook zijn dat je een bijzonder designmeubel hebt, die je graag in je interieur wilt laten terugkomen, maar dat je niet weet hoe en waar precies. Om te kijken wat goed bij jou en jouw interieur past, kun je om interieuradvies vragen.

3D

Advies voor jou interieur met de designmeubelen Assen wordt 3D gemaakt. De ruimte of kamer die je wilt inrichten met designmeubelen Assen wordt digitaal geschetst. Dit zorgt ervoor dat de ruimte visueel waardoor het makkelijker voor te stellen is hoe de ruimte er daadwerkelijk uit komt te zien. Ook kun je zien hoe de designmeubelen Assen in de ingerichte ruimte of kamer passen. Hierdoor voorkom je dat je achteraf spijt hebt van de gekochte designmeubelen Assen. Daarnaast kun je natuurlijk al helemaal genieten van het interieur van de nieuwe ruimte, omdat het al zo visueel is gemaakt.

Jouw wensen, jouw stijl bij designmeubelen Assen

Om te kijken of de designmeubelen Assen passen bij jouw woning en jouw wensen, is het belangrijk om jouw wensen en vooral ook jouw stijl eerst in kaart te brengen. Om dit te doen kun je bijvoorbeeld een moodboard maken. Verzamel wat woonbladen op zoek naar mooie woningen, scrol wat op Pinterest voor mooi ingerichte ruimtes en maak eventueel foto’s van het huidige interieur in huis. Op deze manier krijg je voor jezelf zicht op jouw stijl en kun je kijken of de designmeubelen Assen passen bij jouw interieur of woonwensen. Mochten er nou dingen zijn die je echt niet mooi vindt, dan kun je deze natuurlijk ook verzamelen. Zo zie je ook meteen wat niet bij jou en jouw stijl past. Ook zie je op dat moment gelijk welke designmeubelen Assen niet bij jou en je interieur passen. Om goed in beeld te krijgen wat je nu precies wilt met de ruimte en met de designmeubelen Assen, kun je ook al een plattegrond maken. Zo kun je vast wat verschillende opzetjes maken om te kijken wat voor jou passend is bij jouw wensen.

Hoe werkt interieuradvies?

Bij het maken van een interieuradvies, wordt een stappenplan gehanteerd. Bij de eerste kennismaking vindt er een gesprek plaats over jouw woonwensen. Wat vind jij mooi, wat is praktisch en wat wil jij in de ruimte hebben. Het doel is ook om te achterhalen of er een klik is tussen jou als klant en de adviseur. Wanneer de adviseur de woonwensen met je heeft besproken, gaat de adviseur aan de slag met het maken van een interieuradvies. Dit advies wordt dus vaak 3D gemaakt, zodat het voor jou als klant zo visueel mogelijk wordt gemaakt. Wanneer de adviseur het ontwerp klaar heeft, wordt dit natuurlijk met jou als klant besproken. Natuurlijk kunnen er tijdens het gesprek dingen naar voren komen die niet helemaal bij jouw wensen passen.

De adviseur van Wiechers Wonen bespreekt deze aanpassingen en zal ervoor zorgen dat de aanpassingen worden bijgewerkt in het interieuradvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *