Dit is waarom je een koeriersdienst moet inzetten tijdens je verhuizing

verhuizing

 

Een nieuw huis, een nieuwe start! Je gaat binnenkort verhuizen – gefeliciteerd! Je bent al begonnen met het inpakken van je hele inboedel en je kan niet wachten je nieuwe huisje helemaal naar smaak in te gaan richten. Maar wacht… heb je eigenlijk al wel nagedacht over het transport van al die dozen naar je nieuwe droompaleis? Eh… Zo moeilijk hoeft het echter niet te zijn. De gouden tip voor iedereen die gaat verhuizen is namelijk zo simpel: zet een koeriersdienst in! Op die manier bespaar je niet alleen kosten maar ook nog eens heel veel tijd.

Een koerier in Amsterdam of een koerier in Rotterdam? Het kan allemaal

Voor een reguliere verhuisservice betaal je vaak de hoofdprijs. Wanneer je kiest voor een koeriersdienst is dit gelukkig niet het geval. Hoe het werkt? Je huurt een verhuiswagen inclusief chauffeur en betaalt per uur. De precieze prijs hangt dus af van het aantal uur dat je de koeriersdienst nodig hebt. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen tussen verhuiswagens van diverse formaten. Handig! Als je niet heel veel spullen hebt, huur je gewoon een wat kleinere bestelauto.

Ook fijn om te weten, is dat het niet uitmaakt waar je woont. Het inschakelen van een koeriersdienst kan je doen door heel Nederland. Koerier nodig in Amsterdam? Koerier nodig in Rotterdam of toch Tilburg? Geen enkel probleem. Geef je wensen door, evenals je huidige en toekomstige adres en de koerier staat op de afgesproken dag voor de deur. Overigens zal de koerier je ook helpen met het in- en uitladen van de spullen. Dat scheelt weer flink wat gesjouw, zo’n koeriersdienst!

De koeriersdienst kan ook je nieuwe meubels thuis afleveren

Daar zit je dan, helemaal geïnstalleerd in je nieuwe paleisje. Stel dat je er nu achter komt dat je interieur eigenlijk wel toe is aan een upgrade, bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwe bank of een mooie salontafel. Probleempje… Want hoe ga je die in hemelsnaam naar je huis krijgen? Ook dan is een koeriersdienst de oplossing! Een koerier kan je nieuwe pronkstuk ophalen bij de meubelboulevard en bij jou afleveren. Zo simpel kan verhuizen dus zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *