Dit zijn een aantal vergeten dingen die heel veel geld waard kunnen zijn

De regenachtige dagen in Nederland forceren ons helaas om binnen te blijven. Nu is dus juist het ideale moment om je huis van binnenuit helemaal uit te ruimen. Geef wat spullen weg of vervang ze om wat ruimte te maken voor dingen die je echt nodig hebt. Ga de zolder op of de schuur in en zie eens maar hoeveel rommel je hebt. Denk aan bijvoorbeeld die modelbouw die je partner voorheen verzamelde of die stapel oude boeken die je kan verkopen. Lees verder wat voor andere dingen geld waard zijn.

Oude computers, muziekinstrumenten en parfumflesjes

Heb je toevallig nog oude computers, muziekinstrumenten of parfumflesjes op je zolder liggen? Deze kunnen best wel nog wat geld opleveren. Met name Apple computers zijn heel veel waard (bonuspunten als het nog werkt!). Over het algemeen zijn onderdelen van computers of gehele computers altijd nog wel geld waard. Dit soort producten worden namelijk vaak als antiek gezien, dus bekijk wat voor prijs de lokale antiekwinkel biedt voor jouw oude spullen.

Hetzelfde geldt voor muziekinstrumenten en oude parfumflesjes: alle soorten exemplaren van muziekinstrumenten (bijvoorbeeld van de jaren zestig of zeventig) kunnen verrassend veel geld opleveren. Daarnaast worden er soms veilingen georganiseerd voor oude parfumflesjes. Op dit soort speciale evenementen wordt er dan geld geboden afhankelijk van de vorm, het glas of de maker van het parfumflesje.

Speelgoed of andere soorten entertainment

Sommige speelgoed, zoals Barbies, kunnen ook nog wel eens veel geld waard zijn. Dit hangt natuurlijk wel af van wat voor soort exemplaar het is, maar er zullen vast wel bieders op Marktplaats zijn die jouw speelgoed wil hebben. Andere soorten entertainment producten, zoals boeken, kunnen je ook nog wel eens wat opleveren. Dit geldt voornamelijk voor eerste druk boeken, want die zijn over het algemeen het meeste waard. Bonuspunt als deze ook nog eens een handtekening hebben van de schrijver: alles wat een handtekening heeft is veel geld waard (degene moet natuurlijk wel bekend zijn).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *