Een badkamer in 3D ontwerpen

Er zijn inmiddels al veel badkamershowrooms die op het internet adverteren met de mogelijkheid voor het online maken van een gratis badkamerontwerp. Alhoewel dit wellicht anders doet vermoeden is het hierbij echter de bedoeling dat de klant zelf aan de slag gaat met het maken van een ontwerp voor de nieuwe badkamer of toilet. Door middel van een online ontwerpprogramma geeft men de consument de gelegenheid om zelf de afmetingen van zijn badkamer in te voeren en vervolgens zelf een indeling voor de badkamer te maken. Dit door het plaatsen van het benodigde sanitair in deze ruimte en het eventueel toevoegen van bouwkundige constructies zoals een zijwand naast het toilet of bij de inloopdouche. Bij Bad & Design zien we het proces, dat leidt tot het tot stand komen van passende badkamer ontwerpen voor het interieur, echter op een iets andere wijze.

Een badkamerontwerp maken

Natuurlijk is het goed om na te denken over het toekomstig gebruik van de badkamer en hoe de bewoner(s) daar gebruik van willen maken. Welke voorzieningen zijn noodzakelijk, welke zijn een must en welke zijn optioneel. Eventuele andere wensen en eisen die worden gesteld aan de nieuwe badkamer of toilet. Sfeer, stijl en beleving zijn daarna de belangrijke woorden, de badkamersfeer moet passen bij het bestaande interieur maar dient ook een omgeving te worden waar men kan relaxen en zich ontspannen voelt. Kleur, materiaal en verlichting dragen, naast een gebruiksvriendelijke inrichting, hieraan bij.

Echte badkamerspecialisten

Het maken van verschillende badkamer ontwerpen die al deze wensen en eisen moeten vertalen naar een nieuwe indeling voor het interieur van de badkamer beschouwen wij echter als werk voor echte badkamerspecialisten. Zij hebben de ervaring en vakkennis van de vele verschillende vormen, materialen en maatvoeringen en weten als geen ander welke (on)mogelijkheden er bestaan. Het creëren van oplossingen, veelal gebaseerd op kennis van andere producten die misschien net wel passen of net iets minder ruimte in beslag nemen, is hierbij een vereiste. De door de Bad & Design getekende badkamer ontwerpen in 3D verenigen al deze belangrijke elementen. Wensen, sfeer, stijl, prettig gebruik en materiaalkennis worden vertaald naar mogelijkheden. Een dergelijk badkamerontwerp maakt slim gebruik van vormen en zorgt voor vloeiende lijnen en ruimtelijkheid.

Italiaanse design badkamer ontwerpen

Bad & Design maakt dan ook graag passende badkamer ontwerpen voor u op basis van een digitale aanvraag via onze website. Dit doen zij geheel vrijblijvend voor slechts een like of een tweet. Aansluitend verstrekken zij natuurlijk graag een vrijblijvende offerte met verschillende prijsopties en mogelijkheden. De hierbij gehanteerde prijzen zijn afkomstig uit de webwinkel die niet alleen ruime keuzemogelijkheden biedt maar ook concurrerende onlineprijzen hanteert. Een ander groot verschil zijn de vele extra Italiaanse designmerken die tot het assortiment behoren. Met badkamermeubelen, badkamerkranen en tegels die ontstaan zijn uit Italiaans design ontstaat een totaal andere badkamer. Directe bestelmogelijkheden zorgen ook hier voor een aantrekkelijke prijsstellingen. Neem contact op met Bad & Design voor meer informatie over de Italiaanse design badkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *