Een bellentableau op maat

Je kent ze vast wel, die panelen bij bedrijfspanden, flatgebouwen en appartementen met eindeloos veel bellen. Het is even zoeken naar de juiste bel en dan wordt de deur voor je open gedaan of communiceer je via een intercom. Voor de bewoner van zo’n gebouw natuurlijk heel handig, want dat scheelt veel traplopen. Zo’n bellentableau kan je in elke gewenste kleur en formaat laten ontwerpen. Hierbij wordt rekening gehouden met de hoeveelheid beschikbare ruimte.

Meer dan alleen een bellentableau

Een bellentableau is vaak niet compleet zonder een camera en intercom. Dit geeft een gevoel van veiligheid. Als de bel gaat, controleer je via de camera wie er bij je aanbelt en bepaal je zelf of je open doet. Ook is het zonder intercom lastig om op tijd de deur open te doen. Vaak is de afstand tussen het kantoor of de woning en de entree zo groot, dat je zonder intercom niet op tijd bij de deur bent. Als je een bellentableau met intercom hebt laten plaatsen, open je op afstand de deur nadat je van tevoren nagegaan bent wie er voor de deur staat. Zo ontvang je alleen gasten die je vertrouwt en die bekend zijn.

Plaatsing op elke gewenste plek

Het bellenpaneel kan je op verschillende plekken laten monteren. Zo kan je kiezen voor montage in de entreepui, het kozijn of de portiek. Als je een aparte toegangspoort hebt, kan je er ook voor kiezen om een vrijstaand bellentableau te laten plaatsen. Door het ontwerp van het bellenpaneel, de postkast en gegraveerde naamplaatjes te combineren creëer je eenheid bij je entree. Wil je een bellenpaneel voor je kantoorpand op een bedrijventerrein? Combineer dan een paneel met bijpassende bewegwijzering. Zo vinden je klanten eenvoudig de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *