Een dubbelstaafmat hekwerk?

Zie je het steeds vaker voorbij komen en hoor je er steeds meer mensen over praten? Een dubbelstaafmat hekwerk is momenteel het populairste hekwerk van Nederland. Dit komt omdat dit hekwerk overal voor geschikt is. Je kan ze tegenwoordig tegenkomen bij bedrijventerreinen, scholen, sportvelden, nieuwbouwwoningen en appartementencomplexen. Je zal het niet verwachten maar een dubbelstaafmat hekwerk is erg stevig en ook nog eens sierlijk. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen en pakketten. Wil jij meer te weten komen over een dubbelstaafmat? We vertellen je graag meer. 

Wat maakt een dubbelstaafmat zo stevig?

Een dubbelstaafmat bestaat uit 2 horizontale stalen staven en verticale stalen staven. De stalen staven zijn voorzien van een coatinglaag zodat ze langer meegaan. Het hekwerk is bestemd tegen weersinvloeden waardoor ze niet gaan roesten. De prijs-kwaliteit verhouding vergeleken met andere hekwerken maakt een dubbelstaafmat ook erg aantrekkelijk. Als je kiest voor een compleet pakket worden de bijbehorende materialen meegeleverd: staanders, bevestigingsmaterialen en afdekdoppen. 

De voordelen van een dubbelstaaf

Er zijn al enkele voordelen benoemd maar we kunnen je wel een geheim verklappen, er zijn nog veel meer voordelen. Het is niet voor niets het populairste hekwerk van Nederland. We hebben alle voordelen voor je onder elkaar gezet:

  • Geweldige prijs- kwaliteitsverhouding.
  • Maatwerk is mogelijk!
  • Verkrijgbaar in verschillende coatings.
  • Kan geleverd worden in een totaalpakket.
  • Eenvoudig te monteren
  • Korte levertijden

Welke afmetingen zijn er beschikbaar?

Bij dit hekwerk is er voor ieder wat wils. Een dubbelstaafmat hekwerk is beschikbaar in de maten 6/5/6 en 8/6/8. Binnen deze maten zijn er nog verschillende mogelijkheden. Er zijn bepaalde hoogtes beschikbaar als u kiest voor een dubbelstaafmat. Vaak kunt u kiezen uit de hoogte: 808mm, 1008mm, 1208mm, 1408mm, 1630mm, 1830mm en 2030mm. Staat jouw gewenste hoogte er niet tussen? Maatwerk is mogelijk voor dit hekwerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *