Een eenpersoonsbed voor uw kind kopen? Lees deze tips

Een geschikt eenpersoonsbed voor uw kind vinden kan een lange zoektocht zijn. Er zijn zoveel verschillende bedden op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hoe kunt u een keuze maken tussen al deze bedden voor één persoon? Lees hier meer over belangrijke keuzes bij het kiezen van een eenpersoonsbed, waardoor u gerichter op zoek kunt gaan naar een leuk bed! Kom ook meer te weten over populaire trends en ontwikkelingen!

Welk materiaal heeft uw voorkeur?

Voor vele mensen heeft massief hout de voorkeur bij een eenpersoonsbed. Bedden die gemaakt zijn van massief hout zij erg duurzaam, waardoor u er voor langere tijd in zal kunnen slapen. Deze bedden gaan makkelijk 10-15 jaar mee. Veel eenpersoonsbedden worden echter tegenwoordig van spaanplaat of mdf gemaakt. Dit zijn ten opzichte van massief hout goedkopere alternatieven. Zo hoeft u minder geld te betalen dan voor een massief houten bed! Deze materialen worden gemaakt van stukjes resthout (spaanplaat) en zaagsel (MDF). De look and feel is ook anders van deze bedden. Waar bij massief houten bedden, de houtkleur vaak wordt behouden, worden eenpersoonsbedden van spaanplaat en mdf bijna altijd voorzien van een verflaag. Waarbij de kleuren zwart, wit en grijs het meest gangbaar zijn. 

Naast een bed van hout kan u ook kiezen voor een metalen eenpersoonsbed. Dit geeft de kamer van uw kind een ander design mee. Metalen eenpersoonsbedden zijn zeer stevig en gaan zeer lang mee. U kunt een metalen eenpersoonsbed in veel verschillende kleuren kopen.

Hier vindt u gegarandeerd een eenpersoonsbed kindermodel binnen het ruime en diverse assortiment aan houten en metalen eenpersoonsbedden.

Kunt u er een bijpassend nachtkastje voor vinden?

Voor veel eenpersoonsbedden in er nachtkastjes te koop die u in hetzelfde design kunt kopen. Dat staat stijlvol in uw slaapkamer. Zo bent u zeker dat u een bijpassend nachtkastje kunt vinden. Het komt wel eens voor dat mensen een leuk bed hebben gekocht, maar er moeite mee hebben om een bijpassend nachtkastje te vinden. Bedenk daarom voor aankoop van een eenpersoonsbed, of er gemakkelijk een bijpassend nachtkastje voor te vinden is.

Een boxspring als eenpersoonsbed voor uw kind

Waar de meeste mensen niet aan denken, is dat u ook boxspringbedden hebt in kindermoddelen. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een eenpersoons boxspring. Dit luxe uitziende eenpersoonsbed is super comfortabel. En qua prijs zijn deze boxsprings helemaal niet prijzig. Dankzij een pocketverenmatras met toplaag van hoogwaardig koudschuim creëert u een optimaal slaapklimaat voor uw kind. Deze bedden zijn verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren.

Is een kajuitbed iets voor uw kind

Een ander type eenpersoonsbed dat wij graag voor u uitlichten is een kajuitbed. Dit bed is voorzien van lades met opbergruimte onder het bed. Hierdoor kun u er gemakkelijk de sokken en het ondergoed van uw kids in kwijt. Of andere kledingstukken. Wanneer u een niet zo grote slaapkamer heeft, is dit een heel handig en praktisch bed.

Kinderbedden voor jongens en meisjes

Wanneer u op zoek bent naar een eenpersoonsbed voor uw kind, is er ontzettend veel keuze! Van een praktische hoogslaper, leuke halfhoogslaper met glijbaan tot een adelijk prinsessenbed of stoer autobed. Wanneer u een beter idee wil krijgen van wat er allemaal te koop is, kunt u hier alle kinderbedden bekijken.

Hopelijk bent u na het lezen van dit artikel wijzer geworden over welk eenpersoonsbed het beste past in uw slaapkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *