Een Quooker kiezen die bij jouw keuken past

Quooker kiezen keuken

Quooker 3BCHRWe regelmatig oproepen ontvangen van verwarde klanten proberen om het juiste voorbeeld Quooker kook pijp te beslissen, dus hebben we besloten om dingen te doen 2: een was om deze blog te schrijven als onderdeel van onze Quooker Review serie, en de andere is is het herontwerpen van onze winkelpagina voor al die G uided door het proces.

U kunt zien dat een goede Quooker online te verkrijgen is, een grote selectie van buis model, pijp eind vermogens en tank en types-zodat u er zeker van dat er een combinatie die past bij uw behoeften. En het ergste van de Quooker serie is een breed scala van buizen, buizen en tankcapaciteit modellen-dat is, het kan heel moeilijk zijn om de juiste keuze te maken.

In feite-er is een buis van stijlen van 4, 3 afwerkingen en 5 verschillende tank-dat is, zijn er 60 verschillende Quookers om uit te kiezen! Dus hier ga ik om het te nemen door middel van stap 3 gemakkelijk om de juiste keuze te maken:

De stijlen van de Quooker kraan

U zult merken dat er bijna geen verschil tussen de stijl van de ‘ basis ‘ is moderne stijl ‘, dus als je niet een sterke voorkeur hebben, ga dan naar het ‘ hart ‘ stijl-het is goedkoop. Er is ook geen verschil in de design stijl van de pipe leverancier en Classic-tap alleen handvat dat anders is.

Materiaalsoorten en kleuren

Gepolijst chroom afwerking kan meer kans om te passen met uw bestaande buis, en het is zeker de meest populaire, hoewel sommige mensen zich afwenden van het omdat het waarschijnlijk slecht zijn om tekenen van druipende en vingerafdrukken te tonen (echter Dit is niet een koelkast waterpijp dus er is een groot gebied van metallic uiterlijk).

“geborsteld chroom” is niet echt onze favoriet: het is een beetje saai, en het ziet er niet uit als een geborsteld chroom ‘ vele andere producten die we hanteren. In feite,  “het effect van staal ” is, naar onze mening, de beste en is dicht bij wat we zien in andere producten beschreven als ‘ Satin Chrome ‘ of ‘ Edit ‘ Metal.

De inhoud van de kokend water kraan

Dan moet u de capaciteit en het type van watertank zelf kiezen. Voor de macht, er zijn 2 moet je overwegen-de eerste klasse van kokend water dat je echt nodig hebt wanneer (komt in 3 liter, 7 en 11 opties), en ten tweede hoeveel ruimte je hebt onder de gootsteen.

In termen van capaciteit, de standaard 3-liter model zal goed zijn voor de meeste mensen, vooral als je het gebruikt voor thee en koffie. Lees meer over sanitair, middelen voor uw keuken en meer op deze website. Als u de premier keuken, en vaak vullen grote potten, of voer een klein Guesthouse, dan moet u wellicht een versie van 7 of 11 liter te overwegen. Hallo om te onthouden, hier is dat de 3 liter, bijvoorbeeld, als u gebruik maken van alle 3 liter van een enkele gaan, duurt het slechts 10 minuten te vullen en terug te keren naar het kook niveau.

Onder de gootsteen moet de tank verticaal geplaatst worden en vereist een afstand van 49 cm (15 cm in diameter) met 3 liter en 55 cm (20 cm in diameter) bijvoorbeeld 7 liter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *