Een stucadoor inhuren

stukadoor
stukadoor

Moet je muur of plafond van plak, pleister- of stucwerk voorzien worden en zie je dat zelf niet zitten om te doen? Dan kun je een stucadoor uit Breda inhuren! Een stucadoor is een vakkundige die stucwerk op wanden en plafonds aanbrengt. Het is voor bescherming van de muur, maar kan evengoed als sier dienen. De afwerklaag bestaat uit specie of pleister. Laat het stukadoren van je wanden en plafonds over aan specialisten. Huur een stucadoor!

Waar moet je opletten bij een stucadoor inhuren?

Wil je het stucwerk uitbesteden aan een specialist, door een stucadoor in te huren? Dan moet je het volgende weten. Wil je zeker zijn dat je geen malafide stucadoor inhuurt, dan zijn er een paar punten waar je op moet letten.

  • Lees referentie na
  • Kun je bij het bedrijf showrooms bekijken
  • Heeft de stucadoor een NOA-lidmaatschap
  • Zijn er recente projecten te zien

NOA staat voor Nederlandse Onderneming voor Afbouwbedrijven. Het NOA heeft online een checklist die je kunt inzien om zeker te zijn dat je stucadoor gespecialiseerd is.

Welke stucadoor huur je in?

Een stucadoor die goed is in het vak en gediplomeerd is, vind je eenvoudig online. Controleer vooraf goed de betrouwbaarheid. Gewoonlijk zie je dat gelijk aan de website. De voorwaarden, het NOA-lidmaatschap en of de stucadoor in het bezit is van een vakdiploma. Bij een betrouwbaar stucadoorsbedrijf kun je vooraf een offerte aanvragen. Vraag bij verschillend stucadoorsbedrijven offertes aan en vergelijk deze met elkaar. Bekijk projecten per bedrijf en vergelijk het vakmanschap. Kies uiteindelijk dan voor de stucadoor waarvan jezelf het gevoel hebt deze te kunnen vertrouwen. Huur in ieder geval een erkende stucadoor in.

Herken een erkende stucadoor!

Naast het NOA-lidmaatschap bestaat er het keurmerk stuckeur voor stucadoors- en afbouwbedrijven. Een bedrijf dat een stuckeurmerk heeft, wordt elk jaar gecontroleerd op zijn werk en of het de wet handhaaft. Daarnaast wordt de bedrijfsvoering van het stucadoors- of afbouwbedrijf gecontroleerd. Het bedrijf wordt tussendoor nog gecontroleerd door ISO. Men krijgt een ISO-certificaat als het betrouwbaar is en goede kwaliteit levert. Een stucadoorsbedrijf met een ISO-certificaat kun je als betrouwbaar en gespecialiseerd beschouwen. ISO 9002 norm stelt eisen aan onder anderen een stucadoorsbedrijf ten aanzien van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Stucadoors overzicht online

Logischerwijs zul je online op zoek gaan naar een stucadoor, wanneer je het stucwerk wilt laten doen door een specialist. Mogelijk krijg je zoveel informatie dat je verdwaalt raakt tussen de stucadoorsbedrijven in het onlinenetwerk. Pakte je in een verleden een bedrijfsgids of telefoongids erbij om te zoeken naar een stucadoorsbedrijf? Tegenwoordig bestaat er een online stucadoorsgids. Daar vind je een overzicht van alle stucadoorsbedrijven in Nederland. Je kunt via het onlinezoeknetwerk een stucadoor vinden bij je in de buurt. Gewoonlijk kun je daar ook gelijk gratis een offerte aanvragen. En niet onbelangrijk: de kosten vergelijken! Een stucadoor inhuren is tegenwoordig online snel en veilig geregeld.

Bron: Aannemersspot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *