Een trendy vloer creëer je snel met gebruik van tapijttegels

Combineer verschillende kleuren en maak een bont geheel van jouw woonkamer. Of kies een subtiele kleur waarmee je een warme uitstraling aan je interieur geeft. Tapijttegels zijn een slimme manier om snel en eenvoudig een comfortabele en trendy vloer te leggen. Deze tegels zijn namelijk modulair waardoor je ze in een patroon en vorm kunt leggen die past bij jouw interieur. In deze blog vind je drie manieren om tapijttegels op een leuke manier tapijttegels toe te voegen aan je interieur. 

Als vloerkleed

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met tapijttegels het effect van een vloerkleed te creëren. De modulaire tegels kunnen namelijk eenvoudig in een rechthoek onder je salontafel worden gelegd. Zo heb je de uitstraling van een vloerkleed maar het gemak van tapijttegels. 

Schaakbord 

De modulaire tegels zijn heel geschikt om een geblokt patroon te creëren. Kies bijvoorbeeld voor tapijttegels in twee kleuren en leg ze om en om op de vloer. Op die manier geef je een unieke draai aan je interieur zonder dat de vloer erg afleidt van de rest van de ruimte. 

Bij dit geblokte effect kun je er uiteraard voor kiezen om twee opvallende kleuren te kiezen, twee subtiele kleuren om één subtiele kleur en één opvallende kleur. Welke combinatie je ook kiest, je krijgt gegarandeerd een mooie en stijlvolle ruimte.

Een bonte collectie 

Met tapijttegels kun je helemaal zelf kiezen welk oppervlak te gaat bedekken met deze comfortabele tegels. Wil je alleen een deel van je woonkamer bekleden of doe je gelijk alles? De tegels zijn doorgaans in een vierkante afmeting verkrijgbaar en kunnen naar hartenlust gecombineerd worden. Zoek daarom een aantal mooie kleuren bij elkaar en maak een combinatie van kleuren. Op die manier maak je je eigen kleurrijke tapijt zonder je hele vloer te bedekken. 

De verschillende kleuren geven een speels karakter aan je interieur en maken van jouw huis een aangename en gezellige plek. 

Betaalbaar tapijttegels kopen 

Wil je van jouw interieur ook echt iets unieks maken met tapijttegels? Bekijk dan de hele collectie tapijttegels van Stile Floors. Deze vloerenspecialist biedt jou een breed assortiment betaalbare tapijttegels om van je woning een creatief en uniek geheel te maken. Informeer naar de mogelijkheden en laat je verrassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *