Eenvoudig CV en waterleidingen aanleggen

Het hart van het uitgebreide Henco assortiment van installatiematerialen voor gas-, verwarming- en waterleiding installaties is zonder enige twijfel de meerlagen aluminium buis. De Henco meerlagen aluminium buis werd bedacht onder het motto “alleen de beste producten en kwaliteit is voldoende voor de installatiespecialist”. Deze flexibele leiding is, samen met de bijbehorende Henco PVDF perskoppelingen, dusdanig ontworpen dat met zekerheid gesteld kan worden dat het voldoet aan de meest veeleisende en uiteenlopende eisen van de installateur en andere gebruikers. Dit heeft geresulteerd in de meest innovatieve, multifunctionele en betrouwbare meerlagen aluminium buis op de internationale markt. Naast een grote hoeveelheid buizen in kleinere maten, is men bij Henco daarnaast ook erg trots op de grote diameters in de supersized range. Het grote voordeel van de producten is dat de flexibele leiding makkelijk te buigen is en mede daardoor eenvoudig aan te leggen is, zelfs voor de doe-het-zelver. Minder koppelstukken doordat de buis bochten kan maken en dat de te monteren koppelstukken niet gesoldeerd of met knelkoppelingen vastgezet hoeven te worden. De PVDF koppeling wordt met een perstang vastgezet en de Vision is een insteek- en kliksysteem, inclusief een visuele indicatie op correcte montage. Daarmee kan de handige doe-het-zelver prima mee uit de voeten.

Meerdere Henco producten

Dit bedrijf biedt ook een breed scala van topkwaliteit producten zoals schroef- en klemkoppelingen, fittingen en naast de PVDF perskoppelingen ook de revolutionaire Henco Vision insteek serie. Deze min of meer simpele insteek koppelingen hebben geen behoefte aan knel- of persgereedschap, een buisschaar en een ontbraam- en kalibreersleutel van Henco is voldoende om een perfecte verbinding te maken. Het persen, knijpen of indrukken van gereedschap is dan ook niet nodig! Eindelijk biedt het bedrijf nu ook bedienunits, diverse gereedschappen en accessoires om het leven van de installateur te vergemakkelijken. Al deze producten beschikken gegarandeerd over de beste kwaliteit maar hebben ook meer te bieden te bieden, zoals de perfecte samenwerking tussen de verschillende onderdelen die tezamen het leidingsysteem vormen. Gemak en snelheid voor de installateur met maximale ondersteuning vanuit dit Belgische bedrijf.

Henco kwaliteit van begin tot eind

Kwaliteit is de standaard die te allen tijde hooggehouden wordt. De onderneming uit België produceert en distribueert een compleet en gecoördineerd aanbod van hoogwaardige producten die zich meer op meerdere vlakken beduidend onderscheiden op basis van het continuerend technisch innoveren. Alle onderdelen van het systeem dienen te voldoen aan de betrouwbaarheid die het eigen bedrijfskeurmerk stelt en dit ook in het gebruik door de installateur zo te laten ervaren. Er wordt niet bezuinigd op kwaliteit. Aan de voorzijde wordt zowel de kwaliteit van de grondstoffen alsook de geproduceerde producten door laboranten gecontroleerd. Als er iets niet voldoet aan de eigen strenge normen die worden gehanteerd voor de PVDF perskoppelingen, de Vision insteekserie en de flexibele leidingen, wordt dit product onmiddellijk verwijderd uit de productielijn. Een intensieve eindcontrole is dan de laatste stap in de productiecontrole. Het hoge niveau van kwaliteit en de betrouwbaarheid van de installatiematerialen is internationaal bevestigd door onze talrijke keuringscertificaten (zoals het NSF-certificaat). Kijk voor meer interessante nieuwsberichten over Henco buis en koppelingen op http://www.sani-bouw.nl/nieuws/search/henco/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *