Ga voor eiken in je badkamer

Niet iedereen denkt direct aan eiken voor in de badkamer. Maar het is een stevig, duurzaam natuurproduct dat een waardevolle toevoeging voor je badkamer kan zijn. Neem bijvoorbeeld een eiken badkamermeubel. Een prominent deel van je badkamer, volledig van eiken hout. Je kunt dit ook doorzetten in je toiletruimte met een toiletmeubel in dezelfde stijl. Veel mensen kiezen voor dezelfde stijl, materialen en kleuren in de badkamer en het toilet, maar dat hoeft natuurlijk niet. Dat bepaal je geheel zelf.

Een duurzaam en natuurlijk materiaal

Een eiken badkamermeubel is een mooie optie voor een natuurlijk ogend badkamermeubel. Voornamelijk omdat het van hout is natuurlijk. Maar ook omdat je bij eiken goed de nerfstructuur van het hout kunt zien. Als het eiken badkamermeubel bewerkt is met olie kun je zelf bepalen welke kleur je voor het meubel wil. Een eiken badkamermeubel heeft een lange levensduur. Eiken reageert op temperatuurwisselingen. Daardoor is het minder geschikt voor een laklaag. Olie zorgt ervoor dat het meubel mooi blijft.

Verschil badkamermeubel en toiletmeubel

Een toiletmeubel is natuurlijk ontworpen voor in de toiletruimte, waar een badkamermeubel bedoeld is voor in de badkamer. Beide hebben genoeg keuzes voor kleuren en ontwerpen. Het verschil zit hem ook grotendeels in het formaat. Een toiletmeubel is wat kleiner van stuk. Zowel in een badkamermeubel als een toiletmeubel zijn er verschillende formaten te kiezen, zodat het precies goed past in de ruimte die jij hebt.

Bepaal zelf de details en maak het eigen

Of je nu zoekt naar een toiletmeubel, een badkamermeubel of allebei – je bepaalt zelf hoe de afwerking eruit komt te zien. Dat zit hem in de details. Beginnende bij hoe het meubel erbij staat: op pootjes, met een plint afgewerkt of hangend. Ook de kleur van de wasbak en de kranen, evenals het ontwerp daarvan, kun je zelf kiezen. Zo maak je je badkamer eigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *