Gadgets die je thuis MOET hebben!

Leuke gadgets, wie wil ze nou niet in huis hebben? Het zijn vaak geen dingen die je echt nodig hebt, maar vooral leuk zijn om te hebben. Toch zijn niet alle gadgets alleen maar ‘leuk’ om te hebben, sommige zijn ook nog eens super handig! Vertel dat maar eens aan je vriendin als je de volgende keer weer thuiskomt met een nieuw technologisch snufje. In deze blog zullen we verder ingaan op de leukste gadgets die iedereen zou moeten hebben!

De nieuwe musthave: Google Home

Google kennen we natuurlijk al jarenlang als een voorloper op technologisch gebied en dat is met deze nieuwe gadget zeker niet anders! De Google Home is een extreem handige gadget vooral voor mensen die thuis niet te actief willen zijn, maar lekker lui op de bank liggen. Je hoeft deze gadget maar te vertellen wat je wilt of nodig hebt, en het wordt uitgevoerd. De lichten aan? Vraag het aan Google Home! De gordijnen dicht en Netflix aanknallen? Google Home is your man. 

Dweilpantoffels, voor iedere schoonmaakfreak

Kan jij niet tegen een vieze vloer? Dan moet je dit sowieso in huis halen! Dit zijn namelijk pantoffels die je om je voeten doet, hoe kan het ook anders met pantoffels, en een speciale zool hebben die je vloer mega schoon dweilen. Zo hoef je niet moeilijk te gaan doen met een emmer en een stok, maar kun je gewoon vrolijk door de kamer flaneren terwijl elk vuiltje meegenomen wordt. Speciaal gemaakt voor mensen die gericht zijn op hun hygiëne, maar ook niet teveel moeite willen doen. 

De Tubble, een uitkomst voor iedere badkamer

De Tubble is misschien wel de leukste gadget die we voorbij hebben zien komen de afgelopen tijd. Een Tubble is een opblaasbaar ligbad dat je overal in huis, of zelfs in de tuin,  neer kan zetten zodat je overal kan genieten van een lekker badje. Wat is het verschil met een gewoon zwembad hoor ik je denken: een Tubble is binnen 1 minuut opgeblazen, kan via een slang makkelijk gevuld worden met kraanwater en geeft het conform van een echt bad! Ideaal voor mensen met een kleine badkamer waar normaal gesproken geen ruimte is voor een bad, maar toch willen genieten van een lekker badje op zijn tijd. Na je relaxmoment ruim je het namelijk heel makkelijk weer op in de handige opbergzak die je erbij krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *