Geniet deze zomer in volle teugen van je tuin

terras tuin

De lente is eindelijk weer begonnen. Tijd om de tuin weer zomerklaar te maken. Alle planten weer netjes, het gras gemaaid. Daarna is het tijd om te gaan genieten van de heerlijke zomerzon. Het is erg fijn om een goede zitplaats te hebben in je tuin. Creëer een mooi terras, en plaats er een mooie loungeset. Wat voor loungeset past bij welk terras, en hoe zorg je dat je terras en tuin een geheel vormen?

 

Groot terras

Hoe fijn is het om met al je familie en vrienden lekker te genieten in de zon. Met een mooie teak hoek loungeset is er plek voor al je bezoek. Door de mooie L-vorm creëer je een warme en gezellige sfeer. Iedereen zit bij elkaar, en er kan volop worden genoten. Maak je terras mooi af door een paar mooie bloemen in potten omheen te zetten. Zorg dat je genoeg verlichting hebt, zodat je de hele avond lekker kunt blijven genieten van de ondergaande zon. Een teak hoek loungeset straalt warmte uit. De natuurlijke kleur van het hout mengt mooi met de planten in je tuin. Zo wordt je tuin een geheel.

 

Klein terras

Een kleinere tuin kan heel sfeervol en romantisch zijn. Toch kan het soms lastig zijn om het goede terras te creëren. Hoe zet je de zitplaatsen neer zonder dat het te vol wordt, en hoe houdt je je tuin open en ruimtelijk. Kies bijvoorbeeld voor een loungebank van aluminium. Een loungebank van aluminium heeft een slanke uitstraling en creëert een ruimtelijk zicht. Door de smalle en lichte poten van de bank reflecteert het zonlicht. Hierdoor houd je je terras licht. Maak het terras af met een klein tafeltje met bijvoorbeeld een mooie slanke groene plant. Je tuin krijgt zo een frisse moderne uitstraling waar je heerlijk kunt genieten van de zomer.

 

Wat voor tuin je ook hebt, er is altijd een passend terras te creëren om optimaal te kunnen genieten van je tuin deze zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *