Geniet van zacht water dankzij de waterontharder van Amysoft

Water waar heel veel kalk aan zit heeft heel wat nadelen. Niet alleen is het niet lekker om van te drinken, maar het laat ook sporen na in je badkamer. Daarbij komt ook nog dat je huishoudtoestellen waar je water voor gebruikt sneller versleten zullen zijn door het teveel aan kalk. Ook voor je huid en haar is het niet gezond wanneer je een douche moet nemen met water waar te veel kalk in zit. Maar gelukkig bestaat daar een oplossing voor: de waterontharder van Amysoft! 

Hoe werkt de waterontharder? 

Wel het ontkalken van je water gaat dankzij de waterontharder op een eenvoudige manier. In de waterontharder zit een harstank en deze is gevuld met kunsthars bolletjes. Hierlangs gaat het leidingwater stromen en de bolletjes zorgen ervoor dat de kalk uit het leidingwater worden opgenomen. De kalk blijft als het ware aan de bolletjes plakken en het water zonder kalk krijgt natrium in de plaats dat de bolletjes dan weer afgeven. Op die manier krijg jij lekker drinkwater en gezonder en zuiverder water om mee te poetsen en douchen!

Kostprijs van een waterontharder 

Een waterontharder van Amysoft komt in verschillende modellen. Daarom is het dus moeilijk om echt een vaste prijs te zeggen voor een waterontharder. Maar heb je interesse in een waterontharder wegens te veel kalk in het water? Dan kan je altijd contact met hen opnemen en vragen of ze een offerte willen opmaken. Uiteraard zullen ze nog wel een aantal vragen aan jou stellen om exact te weten wat je juist wenst. Op basis van die antwoorden kan er een offerte worden opgesteld en zo weet jij wat de prijs van zacht water zal zijn! 

Voordelen van een waterontharder 

Een waterontharder van Amysoft biedt tal van voordelen. Niet alleen de smaak van het water zal veel beter zijn, het is ook gewoon beter voor het haar en de huid. Daarnaast zal je badkamer je dankbaar zijn, want je bad en douche zal er properder gaan uitzien. Wanneer je gaat poetsen, zal je merken dat je ook minder schoonmaakmiddel nodig zal hebben, omdat er gewoon minder kalk te vinden is in de badkamer. Daarnaast blijven huishoudelijke toestellen langer in leven, doordat er veel minder kalk in het water zit! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *